Joacim Rickling och Caroline Kejbert visar förvandlingen i hemmet

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert visar upp förvandlingen i hemmet

Bondeparet, bestående av Caroline Kejbert och Joacim Rickling, jobbar på med renoveringen av släktgården.
Nu visar de upp en stor förändring i hemmet.
”Så fint det blev”, kommenterar en person.

Det var 2017 som Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejbert, 30, träffades för första gången. Joacim var en av sigelbönderna i TV4-programmet Bonde söker fru – och Caroline en av de många brevskrivare som ville träffa honom.

Kärlek uppstod under inspelningens gång och när kamerorna slocknat fortsatte relationen att spira. Det dröjde inte länge förrän Caroline Kejbert tog sitt pick och pack och flyttade hem till Joacim Ricklings gård.

Men paret var inte färdiga i tv-rutan för det. I egna realityserien Bondeparet, som sändes på TV4 Play, visade kärleksparet upp sitt liv på landet och renoveringen av Joacims släktgård.

Under programmets gång fick också tv-tittarna veta att paret skulle bli föräldrar. I början av året föddes dottern Wilda.

I november berättade Caroline Kejbert för Hänt att hon nu är föräldraledig med Wilda, men att renoveringen av gården fortgår.

– Just nu är jag hemma och är mammaledig. Det är mysigt. Jag älskar att vara hemma med min dotter, det är ett helt nytt liv liksom. Vi grejar lite hemma i vårt hus, som vi gjorde även under vår serie-inspelning av Bondeparet också. Men det är lite smådetaljer kvar, sa hon då till Hänt.

Ljust och fräscht

Nu visar Bondeparet upp ett resultat från renoveringen. På deras gemensamma Instagramkonto har de lagt upp två bilder på ett nyrenoverat rum. Det som började som ett rum med fondvägg av en tapet med stora, gröna växter har blivit något helt annat. Väggarna är tapetserade i diskret vitt. Golvet har fått en grå, lurvig matta och taket är målat i vitt. I rummet står en soffgrupp framför en stor tv-apparat.

Nu börjar våran tv-hörna på övervåningen att kännas riktigt hemtrevlig. Här gillar vi att spendera våra kvällar tillsammans. Hoppas att alla har en mysig första advent”, lyder texten till bilden.

Bland kommentarerna är det många som gillar det paret gjort med rummet.

Så fint det blev”, skriver en person och ger tummen upp.

Den här tapeten var jättefin!” skriver en annan.

FOTO: TT