Bonden Erik Carlsson skickar hem alla brevskrivare i Kärlek åt alla

Erik Carlsson i Bonde söker fru

Efter att ha fått träffa alla sina brevskrivare valde han att avsluta allting.
Bonden Erik Carlsson kände inget pirr alls med någon – vilket fick honom att ge upp hoppet.
– Ibland måste man lyssna på sig själv, säger han i Kärlek åt alla.

Bonde söker fru är i full gång på TV4 och TV4 play. Tittarna får även följa några bönder i Kärlek åt alla, som enbart sänds på TV4 play.

I det programmet är bonden Erik Carlsson en av de som söker kärlekslyckan. Men hans resa i programmet får ett tvärt slut – då han efter speeddejtingen känner att han inte vill fortsätta alls. Han menar på att han inte kände något intresse för någon som han träffade.

– Det har varit jättesvårt. Det är gulliga tjejer men jag hittar inte den rätta känslan som jag söker efter. Det känns tråkigt, säger han i programmet.

Linda Lindorffs tappra försök

Programledaren Linda Lindorff är förstående och kommenterar hans val i programmet när de berättar för brevsökarna om beslutet.

– Fem minuter är inte mycket tid, men det ska räcka för att känna att det finns någonting där, en liten gnista, en känsla av att man vill något mer. Och det var den Erik kände att han saknade. Så det tar slut här.

Erik verkar tycka det är jobbigt att det hela slutade som det slutade. I en synk i programmet berättar han om känslorna:

– Det som har varit jobbigast är tanken på att såra tjejerna som kommit hit. Det är inget jag vill göra, men ibland måste man lyssna på sig själv. Det Sgår inte att tvinga fram känslorna. Det känns som rätt beslut.

Besvikelsen i Bonde söker fru

I programmet berättar brevskrivarna om den stora besvikelsen – de hann ju knappt lära känna honom och han hann knappt uppfatta så mycket om hur de är som personer.

– Det känns jättekonstigt. Fem minuter är ingenting. Han kunde ha gett oss en chans på gruppdejten att få visa vilka vi är. Jag känner mig helt tom på ord, säger Jennie Edholm.

”Känner inte det där rätta pirret”

Men trots brevskrivarnas besvikelse verkar inte bonden ändra sig.

– Jag känner inte det där rätta pirret, tyvärr, säger han i programmet.

– Hela det här äventyret har stärkt mig och jag har blivit tuffare, jag vågar göra mer saker än vad jag trodde, säger han.

Hänt har sökt Erik Carlsson.

FOTO: TV4PLAY/TV4

Läs också: Bonde söker fru 2019: Så gick det för tjejerna som åkte ut

Senaste nytt