Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Thilde Höök har gift sig med kärleken Benedicte Kihle

Bonde-Thilde Höök har gift sig med kärleken Benedicte Kihle

Bonde söker fru-profilen Thilde Höök har gift sig med kärleken Benedicte Kihle. För Hänt berättar hon nu om vigseln och känslorna av att vara nygift.
Bonde-Thilde Höök gifter sig med kärleken Benedicte Kihle
Slå på ljud

Hästbonden Thilde Höök, 36, var en av deltagarna i Bonde söker fru 2009. I programmet fann hon kärleken i Stefan Blomqvist, 38, som senare kom att bli pappa till hennes två barn. Till synes verkade kärleken blomstra, men efter några år tog kärlekssagan slut. Vintern 2016 köpte Thilde oväntat ut Stefan från fastigheten på Österlen i Skåne.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

– Vi har haft det svajigt av och till men alltid haft siktet inställt på att lösa det här. Vi har gått i familjeterapi och verkligen försökt få det här att funka, men vi har stångat oss blodiga. Till slut har vi insett att vi inte får till det här med att leva ihop som sambor och par, berättade Thilde i samband med separationen 2016.

Efter beslutet att avsluta relationen med Stefan avslöjade Thilde för Hänt att hon attraherades av tjejer och inledde då en kärleksrelation med en kvinna. Relationen blev dock kortvarig, men det dröjde inte länge innan Thilde återigen blev träffad av Amors pilar. Relationen hon inledde då höll hon dock hemlig fram tills för bara ett par dagar sedan.

Thildes lycka efter vigseln

I dagarna kunde Hänt avslöja att Thilde Hööks nya kärlek är Benedicte Kihle, 33. Och inte nog med det! I samband med relationsavslöjandet kom Thilde även med ännu en stor nyhet – att paret skulle gifta sig.

– Jag friade till Benedicte i julas och kände mig ganska säker på att hon skulle svara ja. Efteråt sa hon att hon hade tänkt så här: ”Om inte Thilde friar snart så gör jag det”. Vi kände alltså båda två att ville göra det här, sa Thilde till Hänt.

Och i helgen ägde bröllopet rum. Under lördagen sa de ja till varandra under en strandvigsel och firade sedan kärlekslyckan med en stor gårdsfest. Under festen var regnbågsflaggan hissad och 70 gäster hjälpte de nygifta att skapa en magisk fest, berättar Thilde Höök för Hänt.

”Natten var ljummen, stjärnklar och gården var dekorerad med blommor och kulörta lyktor. Vi hade inte kunnat få ett finare bröllop och är så lyckliga ett nu få vara äkta makar”, skriver Thilde i ett mejl till Hänt.

Bonde söker fru-profilen Thilde Hööks bröllop med Benedicte.

Lyckan var total hos Thilde och Benedicte som äntligen fick bli äkta makar.

Pride-flaggan vajade i vinden under bröllopsfesten.

Pride-flaggan vajade i vinden under bröllopsfesten.

FOTO: TT/Maja Suslin, Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN