Bonde-Thilde avslöjar sanningen efter uppbrottet från Stefan: "Jag är lesbisk"

Thilde Höök var med i "Bonde söker fru" 2009. Efter att hon separerade från Stefan insåg hon att hon är lesbisk. "Sådan otrolig lättnad att släppa det här med att försöka få ihop det med män", säger hon.

Thilde Höök, 34, träffade sin kärlek Stefan i “Bonde Söker Fru” 2009. Kärleken slog ner som en blixt och paret flyttade ihop och fick två barn.

Men livet för Thilde har förändrats de senaste åtta åren.

– Har man bara varit med i början av kärlekssagan är det ju lätt att tänka att allt bara har fortsatt så, säger Thilde Höök till Linda Lindorff45, i julspecialen av “Bonde söker fru”.

Efter sju år tillsammans med Stefan valde paret att bryta upp.

– I stället för att hålla ut för barnens skull har vi valt att separera för barnens skull. De har två glada, nöjda föräldrar nu och de är de verkligen värda, säger Thilde Höök.

Stefan bor också kvar nära gården på Österlen, bara en kilometer bort.

Men separationen är inte den enda förändringen i Thildes liv. När hon separerade från Stefan insåg hon att hon är lesbisk.

– Det var en sådan otrolig lättnad att släppa det här med att försöka få ihop det med män och istället inse att jag vill bara vara med tjejer, säger Thilde Höök.

Hon berättar att hennes nya insikt inte berodde på att hon träffat någon tjej, men samma dag hon separerade bestämde hon att hon aldrig vill dejta män igen. Thilde säger att hon alltid sett sig som bisexuell men att de känslor hon haft gentemot kvinnor som yngre viftades bort som “kompisförälskelser”. Idag är hon säker på vad hon vill.

– Ganska snart efter separationen insåg jag, shit, jag behöver inte ha den här dörren stängd. Då var det bara att öppna den på vid gavel. Sen insåg jag ganska fort att jag är nog inte bisexuell, jag är nog lesbisk faktiskt. Det är det här jag söker, säger Thilde.

Samtidigt som Thilde känner en sorg över att inte kunna leva med kvinnor tidigare tänker hon att hon i så fall inte skulle ha haft sina barn.

– Allt har en mening. Elsie och Oscar är det finaste jag har och de har en fantastiskt pappa. Och jag har ett långt liv framför mig. Det känner jag mig verkligen trygg i, säger Thilde Höök.

Programledaren Linda Lindorff.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Leonora Vilhelmsson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Dennis Andersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Erik Ohlsson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Fredrik Leandersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Johan Petersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Jörgen Pettersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Therese Tengmark.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Wilhelm Nyh.

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet – bonde-Leonoras nya kärleksbesked som TV4 inte visar

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrid sätter stopp – efter Lindorffs kärleksfråga i TV4

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!