TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Thilde avslöjar sanningen efter uppbrottet från Stefan: "Jag är lesbisk"

18 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Thilde Höök var med i "Bonde söker fru" 2009. Efter att hon separerade från Stefan insåg hon att hon är lesbisk. "Sådan otrolig lättnad att släppa det här med att försöka få ihop det med män", säger hon.
Annons

Thilde Höök, 34, träffade sin kärlek Stefan i “Bonde Söker Fru” 2009. Kärleken slog ner som en blixt och paret flyttade ihop och fick två barn.

Men livet för Thilde har förändrats de senaste åtta åren.

– Har man bara varit med i början av kärlekssagan är det ju lätt att tänka att allt bara har fortsatt så, säger Thilde Höök till Linda Lindorff45, i julspecialen av “Bonde söker fru”.

Efter sju år tillsammans med Stefan valde paret att bryta upp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– I stället för att hålla ut för barnens skull har vi valt att separera för barnens skull. De har två glada, nöjda föräldrar nu och de är de verkligen värda, säger Thilde Höök.

Stefan bor också kvar nära gården på Österlen, bara en kilometer bort.

Men separationen är inte den enda förändringen i Thildes liv. När hon separerade från Stefan insåg hon att hon är lesbisk.

– Det var en sådan otrolig lättnad att släppa det här med att försöka få ihop det med män och istället inse att jag vill bara vara med tjejer, säger Thilde Höök.

Annons

Hon berättar att hennes nya insikt inte berodde på att hon träffat någon tjej, men samma dag hon separerade bestämde hon att hon aldrig vill dejta män igen. Thilde säger att hon alltid sett sig som bisexuell men att de känslor hon haft gentemot kvinnor som yngre viftades bort som “kompisförälskelser”. Idag är hon säker på vad hon vill.

– Ganska snart efter separationen insåg jag, shit, jag behöver inte ha den här dörren stängd. Då var det bara att öppna den på vid gavel. Sen insåg jag ganska fort att jag är nog inte bisexuell, jag är nog lesbisk faktiskt. Det är det här jag söker, säger Thilde.

Samtidigt som Thilde känner en sorg över att inte kunna leva med kvinnor tidigare tänker hon att hon i så fall inte skulle ha haft sina barn.

– Allt har en mening. Elsie och Oscar är det finaste jag har och de har en fantastiskt pappa. Och jag har ett långt liv framför mig. Det känner jag mig verkligen trygg i, säger Thilde Höök.

FOTO: TV4

Annons