LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susanna Karlssons ärliga ord om relationen med Hannes

01 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Hannes Haraldsson, Susanna Karlsson
Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har varit ett par sedan de träffades i programmet 2018.
Nu berättar Susanna om hur deras relation är.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgrens kryptiska svar om kärlekslivet: ”Jättefling”Brand logo
Linus Wahlgrens kryptiska svar om kärlekslivet: ”Jättefling”

Susanna Karlsson, 33 medverkade i Bonde söker fru 2018 där hon träffade brevskrivaren Hannes Haraldsson, 32. Paret fattade snabbt tycke för varandra och efter programmet blev de ett par.

Bara ett år efter deras möte gick Hannes ner på knä och friade till sin Susanna men än har det inte blivit något bröllop. 2021 föddes sonen Tor och i slutet på juli i år föddes dottern Ylva.

Susanna har en stor följarskara på sina sociala medier och delar ofta med sig av familjens liv på gården och det är ofta barnen som är i fokus och ibland håller Susanna frågestunder där hon besvarar följarnas frågor och funderingar.

Bonde-Susanna om bråken med Hannes

Att driva en stor gård ha två småbarn och värna om relationen kan säkerligen bli kämpigt i perioder. I en tidigare intervju med Hänt har Susanna berättat om vad som orsakar bråk i hennes och Hannes relation.

Annons

– Oftast är det jag som bråkar med Hannes. Sedan är det jag som löser det. Oftast är det Hannes som är problemet. Många gånger är det mitt snabba tempo och hans sega tempo som inte matchar så bra. Jag kan be honom göra något, så tycker jag att det går för långsamt eller att han gör det på fel sätt – och så tjafsar jag om det, säger Susanna och fortsätter:

– Jag skulle behöva bättre tålamod och inse att man faktiskt inte kan ändra människor. Jag får väl jobba mer på mig själv, för det är inte trevligt att ha en irritation kring att allt går långsamt.

Bonde-Susanna om relationen med Hannes

Det är under en frågestund på Susannas Instagram story hon får frågan om hon fortfarande är lika kär i Hannes nu som hon var när de precis träffades. Vilket får Susanna att berätta om relationen.

”Kärleken förändras såklart med åren! Jag är världens lyckligaste med Hannes och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom”, skriver Susanna följt av ett rött hjärta.

Ungefär samtidigt publicerade hon ett inlägg på plattformen där hon gav följarna en återblick på deras relation och listade milstolpar i deras liv tillsammans. Och det har minst sagt hänt en hel del efter att paret träffades i Bonde söker fru 2018!

FOTO: Youtube

Annons