Bonde-Susanna och Hannes stora bröllopslycka – bilderna visar

Bonde-Susanna och Hannes

Bondeparet Susanna och Hannes blev stora tittarfavoriter efter sin medverkan i Bonde söker fru 2018.
Nu kommer det med glädjande nyheter – som följarna jublar över!
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Slå på ljud

Bonden Susanna Karlsson känner många igen från en tidigare säsong av Bonde söker fru, mer bestämt den säsongen som sändes 2018, där hon fann kärleken hos sin Hannes Haraldsson.

Sedan dess har paret hunnit med mycket. De har flyttat ihop, skaffat husdjur och så även en liten bebis som de döpt till Tor.

Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Se klippet här!

Bonde-Susannas känslosamma erkännande

På Instagram har paret delat med sig generöst av sin vardag tillsammans och följarna älskar det. Nyligen postade Susanna ett känslosamt inlägg om hur det känns att ”ge bort” lille Tor till någon annan för första gången, vilket blev till hennes syster.

”Är så glad över att kunna känna ett lugn i att lämna Tor i trygga famnar. Det är ett stort steg för nya mammor tror jag. Ge förtroende, känna förtroende, våga testa, våga känna osäkerheten och helt enkelt våga lita på! En kompis, släkting eller ibland kanske även sin partner.”

Hon fortsatte:

”Min syster och jag har ju samma röst och kroppsspråk så det är klart Tor trivs hos henne och även om hon bor i Malmö så känns det som om dom får träffas varje dag (via FaceTime), men nu är hon här IRL och lyckan är total hos Tor.”

Susanna visar upp bröllopslyckan

Det senaste inlägget var återigen glatt och känslosamt – för nu har bondeparet fått vara toastmasters på ett bröllop. Till flera fina bilder skriver Susanna:

”Drömbröllop i helgen!Tack för förtroendet till att vara toastmaster tillsammans med Hannes. Allt gick enligt plan”.

Bland kommentarerna syns brudgummen säga:

”Tack så jättemycket! Ni var bäst”.

SENASTE NYTT!