LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Susanna om bråken – därför sover hon och Hannes i separata sängar

01 feb, 2024 
Bonde-Susanna och Hannes är öppna med att de sover i separata sängar.
Nu berättar Susanna vad det egentligen beror på.
”Många som oroar sig över detta”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Susanna Karlsson, 33, och Hannes Haraldsson, 32, fann varandra i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har otroligt mycket hänt. De har både hunnit förlova sig och skaffa barnen Tor, 2, och Ylva ihop.

Nästa punkt på agendan är att renovera upp Susannas farmors gamla hus så att de kan flytta in där istället. Men själva flytten ligger dessvärre ganska långt fram i tiden.

– Vi har ingen direkt tidsplan. Vi har väl drömmar om att det ska ta ungefär två år, men vi vill göra klart så mycket som möjligt och slippa bo i byggdamm. Det är en rätt omfattande renovering som ska göras: avloppet, taket och vattnet. Sedan vill göra i ordning en hel del annat så att det känns som vårt eget hus och inte farmors, har hon tidigare förklarat för Hänt.

Annons

Susanna om bråken med Hannes Haraldsson

Att Susanna och Hannes älskar familjelivet råder det inga tvivel om. Men med barn och fullt schema är det lätt att det kan bli tjafs. Detta berättar Susanna om i en ny frågestund på Instagram.

”Våra “tjafs” handlar mest om att jag tycker att Hannes gör små skitsaker på “fel” sätt. Mer allvarliga missförstånd/bråk som uppstår sker oftast pga dålig kommunikation, att man glömt säga nått som ska ske nästa dag osv.”, skriver hon.

BONDE-SUSANNA MED FAMILJ
FOTO: INSTAGRAM

Därför sover Susanna och Hannes i separata sängar

Susanna får även en annan fråga under frågestunden. Hon har tidigare varit öppen med att hon och Hannes inte sover i samma säng.

Annons

”Hur påverkas er relation när ni inte sover ihop? Känns som om det intima (inte bara sex) försvinner?”, lyder nu en fråga.

Nu väljer Susanna, en gång för alla, att berätta varför.

”Det är så många som frågar om och undrar/oroar sig över detta.”, skriver hon och fortsätter:

”Att få så bra sömn som möjligt är för oss SÅ mycket viktigare än att snudda vid den andres kropp under natten. Som jag svarade innan så är jag lättväckt. Jag och Hannes (kanske mest Hannes) är väldigt bra att fånga upp stunder av närhet dagtid istället, alltså en kram/puss eller bara strykning på armen. På natten sover vi. Och så har vi alltid gjort även när vi inte hade barn (alltså sovit på natten). Intima stunder får vi till när vi är vakna.”

FOTO: Youtube, Instagram

Annons