TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna Karlssons barnbesked med Hannes Haraldsson

28 aug, 2019 
Bonde-Susanna Karlssons barnbesked med kärleken Hannes Haraldsson
De möttes för ett år sen i Bonde söker fru. Nu avslöjar Bonde-Susanna Karlsson sina barnplaner med kärleken Hannes Haraldsson.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

När Susanna Karlsson, 27, anmälde sig till Bonde söker fru i TV4 förra året slutade det lite otippat: hon fick nämligen känslor för två av sina brevskrivare. Slutligen valde hon Hannes Haraldsson, 27, vilket i slutändan verkar ha varit rätt val då de fortfarande är upp över öronen förälskade i varandra.

Mycket har nu hunnit hända på det året de har varit tillsammans. De har inte bara flyttat ihop och hållit i shower – paret har också förlovat sig. I en intervju med Hänt berättade Susanna Karlsson om frieriet, som ägde rum i kohagen utanför parets hus i Valdemarsvik, den 17 juni.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, sa Susanna Karlsson till Hänt då.

Avslöjar nu sina barndrömmar

Nu kommer paret med ett nytt avslöjande, nämligen deras barndröm. I en frågestund på Instagram berättar Susanna Karlsson att paret vill ha barn framöver och även hur många.

Annons

”Det vill både jag och Hannes absolut! Hannes vill ha fyra och jag drömmer om två eller fler!”, skriver hon i Instagram-storyn.

Och om man undrar vad de framtida barnen i så fall skulle heta ger även Susanna Karlsson svar på det.

”Ingen aning! Jag tycker att Elsie är ett fint namn!”.

Hon avslöjar även att bröllopet håller på att planeras när en följare frågar hur det går med kärleken.

”Det går väldigt bra! vi har börjat att planera bröllopet. Och i övrigt så ser vi fram emot att njuta av en lugnare höst.”, skriver hon.

FOTO: TT, privat

Annons