susanna karlsson

Bonde-Susanna Karlsson flyttar – nu bekräftar hon beslutet med Hannes

SUSANNA KARLSSON, HANNES HARALDSSON

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson träffades i Bonde söker fru 2018 och sedan dess har de varit oskiljaktiga.
Idag har de ett barn och nummer två är på väg. Nu avslöjar Susanna nästa steg: nämligen en flytt!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Susanna och Hannes stöd till Backis under Bonde söker fru
0:27

Efter reklamen: Susanna och Hannes stöd till Backis under Bonde söker fru

(0:27)

Slå på ljud

Det var i januari som Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson avslöjade att hon var gravid igen. Tillsammans med fästmannen Hannes Haraldsson, som hon träffade i Bonde söker fru 2018, har hon redan sonen Tor.

Och nu är hon gravid med parets andra barn! Nyligen kunde hon också passa på att avslöja könet på bebisen i magen och det står nu klart att det är en liten tjej som ska komma till familjen.

Sedan dess har lyckan varit total och nu när familjen växer har Susanna och Hannes tagit ett nytt beslut; nämligen att flytta!

Bonde-Susanna om flytten till nya huset

Det är i en story på Instagram som Susanna berättar om beslutet, de tar nämligen över hennes farmors gamla hus.

– Nu ska jag upp till "huset" en sväng. Nu säger jag bara "huset" för det här är ju alltså min farmor och farfars gamla hus där de har bott hela sitt liv. Där alltså jag och Hannes ska renovera och flytta in vartefter. Just i nuläget så är det ju kvar en massa möbler och grejer i huset så vi håller på och tömmer, säger hon i klippet och fortsätter:

– Vi hade ju bodelning här under påsk då barnbarnsbarn och barnbarn var här och hämtade saker som de kunde tänka sig att ta hem och nu är det ju massa grejer kvar som ingen vill ha, eller kanske vill ha. Så jag ska fota lite.

Därför skjuts flytten till nya huset upp

Flyttlasset går däremot inte än på ett tag, då det är en hel del att fixa först.

– Det känns iallafall lite konstigt att prata om huset och säga "huset" och inte "ska upp till farmor" för det har ju alltid varit liksom farmors hus. Men nu ju mer vi flyttar ut alla grejer och ännu mer sedan när vi börjar riva och bygga och greja så kommer det ju bli mer och mer vårat hus, berättar Susanna och fortsätter:

– Så i dagsläget försöker jag vänja mig av vid att säga farmors hus och säga "huset" bara istället. Men i framtiden kommer det ju vara vårat hus och det känns väldigt ärofyllt att få ta över det här fina huset och fortfarande känns det lite känsligt att dela för mycket om det och vad vi har tänkt att göra med det. Men det kommer ju att komma, ni kommer ju få följa med på mycket där vad som händer.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN