Susanna Karlssons ord om Hannes Haraldssons frånvaro: ”Tråkigt”

Susanna Karlsson och Hannes haraldsson

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann varandra i TV4:s Bonde söker fru förra året.
Nu avslöjar Susanna anledningen till att Hannes försvunnit från hennes sociala medier.
– Jag kände ett tag att jag nästan tjatade, berättar hon.

Förra årets säsong av Bonde söker fru bjöd som vanligt på både dramatik, tårar och väldigt mycket kärlek. När bonden Susanna Karlsson, 28, skulle göra sitt slutgiltiga val hade hon fått känslor får två killar samtidigt. Det blev till sist Hannes Haraldsson, 28, som vann hennes hjärta.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson är mysiga i bonde söker fru

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken i varandra i Bonde söker fru.

Sedan dess har kärleken växt sig allt starkare och starkare. När paret kom hem från Kreta, dit produktionen skickade dem för en sista tv-inspelning, så visste hon att han var den rätta för henne. Hannes flyttade in på Susannas gård strax utanför Valdemarsvik, och i somras friade han i kohagen.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, berättade Susanna för Hänt efteråt.

De har redan börjat planera för både bröllop och förhoppningsvis en liten bondebebis inom en snar framtid.

Susanna Karlsson förklarar Hannes Karlssons frånvaro

På Instagram har man kunnat följa Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärleksresa. De båda delar ofta med sig av små filmer från deras vardag ihop. Den senaste tiden har dock Hannes uteblivit från Susannas flöde, och flera oroliga följare har frågat sig var han håller hus. Nu förklarar bonden vad som hänt.

Min älskade Hannes är inte lika engagerad i sociala medier som jag är, och jag kände ett tag att jag nästan tjatade om att ta bilder ihop. Och det var väldigt tråkigt! Till vilken anledning skulle ja tjata på honom?” skriver hon på Instagram.

För henne är det viktigaste inte att visa följarna en perfekt bild av de två, utan istället är det viktigaste att de själva vet att de har det bra.

Även om jag älskar era kommentarer och bekräftelse på hur fin min och Hannes kärlek är, så är det inte något jag sätter först!” fortsätter hon.

Hyllas av följarna efter beslutet

Inlägget föreställer just en bild på de två ihop, och Susanna Karlsson skriver att hon inte kommer sluta med att lägga upp bilder på Hannes Haraldsson.

Men det måste få va genuint! Det är otroligt viktigt för mig, ja menar, hela Instagram är ju redan fullt av krystade bilder på par!” avslutar Susanna Karlsson.

Hon får fullt stöd från sina följare som tycker att hon resonerar helt rätt.

Huvudsaken att ni vet att ni älskar varandra och har de fint ihop.” skriver en.

”Du är en klok människa du. Håller helt klart med.” skriver en annan.

FOTO: TT/Patrik Österberg, Instagram

Senaste nytt