Bonde-Susanna Karlsson om Hannes vändning efter förlovningen

Bonde söker fru-Susanna Karlsson om Hannes Haraldssons plötsliga vändning efter förlovningen

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från Bonde söker fru är nyförlovade. Nu berättar hon om fästmannens plötsliga vändning, bara veckor efter frieriet.

Förra årets säsong av Bonde söker fru bjöd på en hel del drama och tårar. När bonden Susanna Karlsson, 28, skulle göra sitt slutgiltiga val hade hon fått känslor får två killar samtidigt. Det blev till sist Hannes Haraldsson, 28, som vann hennes hjärta.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson är mysiga i bonde söker fru

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken i varandra i Bonde söker fru.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Sedan dess har kärleken växt sig starkare och starkare. När paret kom hem från Kreta, dit produktionen skickade dem för en sista tv-inspelning, så visste hon att han var den rätta för henne. Hannes flyttade in på Susannas gård strax utanför Valdemarsvik, och för bara några veckor sedan friade han i kohagen. 

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, berättade Susanna för Hänt efteråt.

Snart bröllop för Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Paret firade med nära och kära hela natten lång. På frågan om det blir bröllop snart eller om de kommer att nöja sig med att vara förlovade svarar Susanna bestämt.

– Självklart blir det bröllop! Jag hade inte förlovat mig om jag inte känt att jag vill gifta mig. Både Hannes och jag har den klassiska inställningen att man ska gifta sig inom ett år, så förmodligen gifter vi oss på samma plats nästa år.

De planerar även en liten bondebebis, men den får vänta tills efter bröllopet.

Hannes Haraldsson hoppar av sitt band Pökerz

Nu kommer ännu en stor förändring ske i parets liv. Hannes ska nämligen sluta spela i sitt band Pökerz. Där har han sjungit bland annat låtar av Ronny och Ragge, och haft sin solklara roll som en äkta raggare. På Instagram berättar Susanna om beslutet.

”Så var det officiellt! Hannes lämnar över rollen som Ragge! Nu är det slut på farande över hela Sverige och norden på helgerna. Ingen är väll gladare än jag!”

På bilden står paret bredvid varandra och Hannes har sin scenklädsel på sig, det vill säga en svart skjorta med jeansväst över.

”Jag tackar Pökerz som släppte taget om Hannes, och från oss får ni ett stort, LYCKA TILL!” avslutar Susanna Karlsson.

FOTO: Hessman Liljeton

Senaste nytt