ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bonde söker fru-Susanna Karlsson om fler barn med Hannes Haraldsson

31 aug, 2021 
Lovisa Ström
Susanna Karlsson & Hannes Haraldsson
Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har fått sitt första barn.
Men om de får bestämma är de inte klara där.
– Jag har redan bestämt vad hon ska heta, säger Susanna i en intervju med Hänt.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Drygt två veckor har gått sedan Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons son Tor kom till världen. Paret hade då kämpat i flera år för att få barn och lyckan var därför total när de i ett inlägg på Instagram berättade den stora nyheten.

I en intervju med Hänt berättar Susanna nu hur det känns att vara mamma.

– Det känns väldigt overkligt att liksom titulera sig som mamma. Allt runtomkring, som att ta hand om Tor och så, känns bra och naturligt. Men just det att säga att man är mamma känns väldigt långt bort. Men jag börjar vänja mig, säger hon.

Om Susanna får drömma ska Tor också få syskon. Helst flera. Nu berättar Bonde söker fru-profilen om sina barnplaner med fästmannen Hannes.

Bonde söker fru-Susanna Karlsson om första tiden som mamma

När Susanna får frågan om den första tiden som mamma har varit som hon tänkt svarar hon att det faktiskt har varit lugnare än vad hon hade tänkt sig.

– Jag trodde nog att det skulle vara lite jobbigare med natten men han har varit helt fantastisk. Vi har haft lite matning innan han går och lägger sig och sen har han bara vaknat en eller två gånger. Så det har varit väldigt skönt faktiskt, säger hon och fortsätter:

Annons

– Det är en väldigt, väldigt snäll bebis. Han skriker ingenting utan äter och är nöjd och det funkar med maten. Så alla de grejer man hört kan vara väldigt stressande, det har faktiskt inte varit något sånt.

Susanna Karlssons nya barnbesked – två veckor efter förlossningen

Och trots att det knappt gått tre veckor sedan förlossningen drömmer Susanna Karlsson redan om fler barn.

– Det är ju drömmen. Jag tror jag redan under förlossningen sa vad vårt andra syskon ska heta om det blir en tjej. Så jag planerade redan syskon under förlossningen, säger hon och skrattar.

Hon fortsätter:

– Det har vi sagt redan från början. Att även om det har varit tufft att få vårt första barn så ska försöka skaffa så många barn som vi bara kan, hinner och som går. Vi ska göra allt vad vi kan för att Tor ska få syskon. Helst fler än ett men vi får se vad vi hinner.

FOTO: TT, Instagram

Annons