LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susanna i tårar efter tufft avsked - systern Bättan flyttar

01 aug, 2023 
Moa Risberg
Bonde-susanna
Efter Bonde söker fru-parets familjelycka med nyfödda dottern.
Susanna Karlsson i tårar efter det tuffa avskedet.
Tvingas ta farväl av systern som lämnar familjen för Göteborg.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fruBrand logo
Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

Susanna Karlsson, 32, deltog i programmet Bonde söker fru under 2018 där hon sökte kärlek och en livspartner som ville flytta in med henne på gården.

Under programmet föll Susanna pladask för kärleken, Hannes Haraldsson, 31. Efter programmet flyttade Hannes in tillsammans med Sussana på gården.

Nu lever bondeparet tillsammans med deras två små barn på gården utanför Valdemarksvik. Tillsammans med sonen Tor som paret fick ihop 2021 och den familjens nyfödda dotter som föddes i nu i juli.

Den nyfödda dottern föddes i den 25 juli i år har under hela graviditeten kallats för ”Y” när hon legat i mammans mage.

Bonde-Susannas tuffa avsked efter graviditeten

Efter välkomnandet av familjens nytillskott och glädjen för dottern Ylva, delade bonden Susanna nyligen med sig av tårarna efter det tuffa avskedet för familjen.

Annons

Det var nämligen många tårar som föll när Susannas syster Elisabeth Karlsson, lämnade gården för att åka på jobb i Göteborg efter att ha bott hos systerns familj i Valdemarsvik.

Systern Elisabeth har nyligen flyttat hem från Malmö, efter att ha bott och jobbat där som maskör i flera år och bodde då hos systern i samband med att dottern Ylva kom, något som har gått att följa på systrarnas Instagram.

Flyttar närmre familjen

Nu har Elisabeth valt att flytta närmre systerns familj och sina syskonbarn Tor och Ylva i Östergötland.

Hon har nämligen fått jobb i Norrköping, som maskör och letar nu boende där för att slippa pendla. På Instagram skriver Elisabeth att hon kommer att bo hos systern och hennes familj och pendla till jobbet en stund till om hon inte hittar något boende i Norrköping.

Innan Elisabeth flyttar tillbaka närmre familjen gör hon en avstickare till Göteborg där hon ska bo i en månad, något som väckte starka känslor hos systern Susanna.

Hon skriver i inlägget:

”Och så kom dagen. Jag kan inte skylla en enda tår på hormoner eller bäbisbubblan när det gäller att Bättan nu har åkt. Men kan iaf trösta mig med att hon inte åkt till Malmö utan Göteborg och att hon faktist kommer tillbaka och till och med kommer kanske bo här lite till eller bara en timma bort. Ha så skönt på ”semestern” beppan (som Tor säger) vi klarar oss säkert galant (en dag eller två) utan dig.”

Annons