LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bonde-profilen akut till sjukhus med dottern – nu berättar hon: ”Hjärtat”

16 sep, 2023 
BONDE-LISA LINDVALL, PONTUS MIKAELSSON, ISELIN
Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson träffades i Bonde söker fru 2020. Idag kilar de stadigt och har fått dottern Iselin ihop.
Men Iselin har haft ett tufft år, nu berättar Lisa om kampen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags Brand logo
 Matthew Haggerty- Redflags

Lisa Lindvall, 34, och Pontus Mikaelsson, 38, fann varandra under turbulenta omständigheter i Bonde söker fru 2020. Det som hände i slutvalet var att Pontus valde att gå vidare med en av de andra brevskrivarna, Emmy Ohlsson.

När kärleksresan närmade sig insåg dock Mikael att han inte skulle kunna få några djupare känslor för Emmy. Och vändningen var total när han i detta läge åkte hem till Lisa och förklarade att han ångrat sig.

Och tur var väl det att Lisa hade ömsesidiga känslor då de idag lever tillsammans i Falun och förra året blev de föräldrar till dottern Iselin.

Bonde-Lisa om dotterns hälsokamp

Dessvärre har Iselin haft ett tufft år. I våras fick hon åka in på sjukhus, två gånger inom loppet av bara en vecka.

Annons

”Två besök hos akuten under samma vecka. Nu hoppas vi att vårt lilla hjärta kryar på sig snabbt och att nästa vecka blir en bättre vecka”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

"Igår på dagen hade hon svårt att andas och hade väsande inandning och skällande hosta. Då bestämde vi oss för att åka in med henne. Hon var helt otröstlig och hängig, stackarn. På akuten fick vi nästan direkt konstaterat krupp och hon fick inhalera adrenalin i två minuter två gånger. Efter det märkte vi direkt att hon blev bättre så vi fick åka hem och fick med oss näsdroppar till natten", förklarade hon för Hänt.

Bonde-Lisa om dotterns hälsokamp: ”Lilla hjärtat”

Och nu har lilla Iselin återigen fått åka in till akuten. Denna gång är det lunginflammation det rör sig om.

Annons

”Lilla hjärtat. Efter fyra dagar med feber över 40 grader börjar du äntligen bli något bättre Blev inte många dagar på förskolan innan förkylningen slog till. Efter några dagars vila blev hon piggare och feberfri så hon fick återvända till förskolan. Men natten till söndag vaknade hon med skyhög feber som varken Alvedon eller Ipren fick ner. Och sen har den legat där hela veckan. Febern låg på 40,7 igår när jag bestämde mig för att åka in akut med henne efter att hon vaknat med blå läppar efter vilan. Så otäckt.”, skriver Lisa och fortsätter:

”Efter många provtagningar och lungröntgen kunde vi få konstaterad lunginflammation på henne Nu blir det antibiotika i en vecka.. men även en massa vila, kramar och pussar så hon snabbt kan bli sig själv igen”

När Hänt når Lisa kan hon meddela att lilla Iselin som tur är mår bättre nu.

”Hon är lite piggare idag. Har fortfarande feber och är lite trött på dagarna. Hon är annars en väldigt glad och energifylld tjej, så det känns verkligen ovant med att hon är så hängig. Nu äter hon antibiotika så vi hoppas att hon ska vara bättre om några dagar”, skriver Lisa till Hänt.

FOTO: TV4

Annons