TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde- profilen Leonora Vilhelmssons oro för dottern: ”Sårbar”

07 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Leonora Vilhelmsson med dottern Mollie
Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson har ensam vårdnad om sin dotter Mollie. Nu känner hon oro inför dotterns framtid.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 41, har sökt kärleken i två omgångar i populära realityserien Bonde söker fru på TV4. Det var senast i somras som tv-bonden avslutade säsongen utan partner, efter att hon valde att skicka hem båda sina brevskrivare vid slutvalet.

Leonora har dottern Mollie, 8, som hon har ensam vårdnad om. Hon har även en blogg där hennes läsare får ta del av hennes vardag och vad hon och Mollie brukar hitta på. Senast var de på en härlig sol-semester i Thailand där de badade och njöt.

Känner oroskänslor för dottern

Leonora har haft många funderingar på sistone som hon har delat med sig av i bloggen, till exempel tacksamheten hon känner för att hon har dottern Mollie i sitt liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bonde-profilen skriver i sin blogg att hon vaknar vissa dagar skör med en oroskänsla i kroppen. Vad det beror på vet hon och att hon själv kan påverka de känslorna också.

”Jag är så sårbar som är ensam med henne, oron över att inte kunna ge henne trygghet och rusta henne för hennes vuxna liv. Alla dessa känslor blandades i mitt inre halv sju en torsdagsmorgon i min dotters säng”.

Annons

Hon fortsätter:

”Jag tänkte: Leonora var inte så hård mot dej själv, du är bara en människa. Du har rätt att känna dej liten, svag och rädd. Och faktiskt så har du fixat 8 år av hennes liv och hittills har allt gått bra. Ja att peppa sej själv är ju en bra grej att göra”, skrev hon på sin blogg.

I december 2018 visade Leonora upp sin kärlek på Instagram som hon började dejta efter Bonde söker fru – kärlek till alla. Men tyvärr avslutades relationen hastigt.

”För ett tag sen träffade jag en helt fantastisk tjej, vi gillade varandras sällskap. Men något var inte helt 100. Jag förklarade att jag inte kunde inleda en relation med henne för jag kände att allt inte kändes rätt. Jag visste inte vad som saknades och det gjorde ont i mej och jag var rädd för att såra och göra henne besviken”, skrev Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, Patrik C Österberg

Annons