Bonde söker fru-profilen Erik Bäckman ska bli pappa

Bonde söker fru-profilen Erik Bäckman och flickvännen Vilma Nilsson ska bli föräldrar.
På Instagram avslöjar paret den glädjande nyheten.
– Den finaste presenten av dom alla, skriver de.
Slå på ljud

Erik Bäckman, 24, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Bonde söker fru 2016. I dejtingsåpan fann han kärleken i Linnea Åberg och efter att inspelningarna var över flyttade de ihop, förlovade sig och började planera inför en framtid tillsammans.

För två år sedan avslöjade Erik att han och Linnea valt att gå skilda vägar. Men Erik var inte singel länge efter uppbrottet – förra sommaren träffade han kärleken på nytt i Vilma Nilsson, 20. Paret träffades via Instagram och enligt Erik föll de båda pladask direkt.

– Hon började följa mig och så började jag följa henne och sedan så började vi skriva och ja, så blev det så, sa han till Hänt.

Erik Bäckman om förlovningen

Det dröjde inte långt tid förrän Erik gick ner på knä och friade till Vilma Nilsson. På Instagram delade de då med sig av en bild på ringarna.

– Hon blev superchockad. Vi var och sköt. Det hängde ihop med hennes förlovningspresent, så vi var och provsköt lite på långdistans, sa Erik Bäckman till Expressen och fortsatte:

– Sedan friade jag. Då var vi uppe på ett berg, med en jättefin utsikt. När vi var där uppe fick jag hjälp av en kompis som släppte ut duvor samtidigt som jag friade.

Bonde söker fru-paret ska bli föräldrar

Och nu, ett år efter att paret förlovade sig, avslöjar Erik och Vilma att de har tagit ännu ett stort steg i relationen. De väntar nämligen sitt första gemensamma barn. Även den här gången är det på Instagram som de delar med sig av glädjebeskedet.

”Under mitt hjärta tickar ett underbart litet annat hjärta. Så sparkig och vild så vi knappt kunde sitta still, såg vi dig på en bild. Med stor tacksamhet och glädje växer du i magen vår lilla parvel”, skriver Erik Bäckman och Vilma Nilsson på sitt gemensamma Instagram-konto och fortsätter:

”Den finaste presenten av dom alla, är du på Vilmas 20års dag idag. I augusti du är tänkt att komma, som vi längtar till sommar. Vi ska bli föräldrar till dig vårt lilla frö”.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!