Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-parets stora bröllopslycka: ”Smått overkligt”

21 maj, 2018 
Bonde söker fru-bröllop
I helgen gifte sig ännu ett par som fann kärleken i TV4:s Bonde söker fru. Mjölkbonden Andreas Sjöberg och Hanna Holgersson är nu man och hustru.
Annons

Igår gick ännu ett bonde-bröllop av stapeln när mjölkbonden Andreas Sjöberg och Hanna Holgersson, som fann kärleken i TV4:s Bonde söker fru 2016, gifte sig. Andreas var en av de bönder som fick ringa en av sina brevskrivare, istället för att ta flera stycken till sin gård samtidigt – och Hanna var den han ringde, med programledaren Linda Lindorff vid sin sida.

Programledaren Linda Lindorff kunde inte närvara på bröllopet på grund av att hon är mitt i inspelningarna av en kommande säsong av programmet. Istället hade hon spelat in ett tal i videoformat som de nyblivna makarna fick ta del av.

På Instagram skriver Linda om sina känslor kring Hanna och Andreas kärlekssaga.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Andreas och Hanna har gift sig – vilken lycka detta är! Det var på just brevutdelningen som Andreas pratade med Hanna för första gången – hon var det samtalet han gjorde! Han ringde henne med mig vid sin sida. Nu är de gifta. Så häftigt! Gratulera dem gärna här om ni vill och skicka era lyckönskningar!”, skriver hon på Instagram.

Annons

Ännu mer fortsatt glädje visar hon på sin blogg, och där skriver hon även om hennes stora förhoppningar inför den kommande säsongen av programmet.

”Det är så fantastiskt, och smått overkligt, varje gång det händer. Det gör mig så lycklig”, skriver hon och fortsätter:

”Väldigt passande också att detta sker mitt i årets pågående brevutdelning. Man blir påmind om att detta som händer just nu förändrar vissa människor liv. Bland de brev jag nu delar ut finns garanterat nån av årets bönders stora kärlek. En fascinerande tanke, en underbar tanke!”

FOTO: Ibl, Instagram, TV4

Annons