Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-parets glädjebesked – väntar sitt andra barn

07 jan, 2019 
Lina Arvidsson
Jan-Olof Olsson och Carina Tropp väntar sitt andra barn.
Nils-Olof Olsson och Carina Tropp fann varandra genom TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru. Nu berättar bondeparet att de väntar sitt andra barn.
Annons

Bonde söker fru har under 13 säsonger hjälpt ensamma bönder finna kärleken. Med sig på färden har de haft programledaren Linda Lindorff, 46, som guidat kärlekskranka bönder och brevskrivare genom speeddejter, gruppdejter och kärleksintriger.

Under årens lopp har par bildats och även flera bebisar fötts. Totalt 18 bonde-bebisar har det blivit sedan starten 2006.

Nu är det ännu en bondebebis på gång för ett par som bildades i 2013 års omgång av programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För Nils-Olof Olsson, 40, och Carina Tropp, 37, slog kärleken ner som en blixt och lyckan var total när paret fick sonen Justus, 2014.

Ett år efter att Justus fötts gifte sig Nils-Olof Olsson och Carina Tropp.

Idag driver de gården Just a Farm som ligger utanför Koppom i västra Värmland. Där har de både gårdsbutik och glasscafé.

Ser fram emot bebisen

Framöver kommer bondeparet att få ännu mer att göra. På Instagram avslöjar de den lyckliga nyheten att de ska bli föräldrar för andra gången.

Annons

Detta året utökas familjen med en till liten person (om allt går väl). Justus ska bli storebror. Vi är så lyckliga över detta!” skriver Nils-Olof och Carina på Instagram intill en bild på sig själva, Justus och en ultraljudsbild på den nya bebisen.

När Hänt når Nils-Olof är han lycklig över den nya bebisen som väntas komma den 7 juli.

– Det känns jättebra. Det är roligt att det blev en till så vi får utöka familjen, säger han.

Han berättar även att Carina Tropp mår bra men är trött. Sonen Justus ser fram emot sitt nya syskon.

– Han blir en stolt storebror nu. Han tycker det ska bli roligt att få en bebis att leka med, säger Nils-Olof till Hänt.

FOTO: TT, Instagram

Annons