TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru – mest smärtsamma stunderna i programmet

27 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Simon Ohlsson och Linda Lindorff från Bonde söker fru
Bonde söker fru har genom åren levererat kärlek, sorg och pinsamma ögonblick. Nu minns vi alla smärtsamma stunder i programmets historia.
Annons
Här händer det pinsamma under gruppdejtenBrand logo
Här händer det pinsamma under gruppdejten

Bonde söker fru har blivit en stor succé och tittarna har kunnat följa böndernas jakt på kärlek. Programmet sändes första gången 2006 och sedan dess har det slagit gnistor mellan bönder och brevskrivare på gårdar runt om i Sverige.

Men tittarna har fått se både skratt och gråt, kärlek och hjärtekross, men även en och en annan skämskudde genom åren. Nu minns vi tillbaka på de mest smärtsamma stunderna i Bonde söker fru.

Fredrik Karlsson Wiréns stela speeddejt

När grisbonden Fredrik Karlsson Wirén, från Bonde söker fru 2007, ska träffa brevskrivaren Lena Granström för första gången på en speeddejt uppstår det en en lång tystnad. Fredrik har nämligen lite svårt att prata med tjejer och det resulterade i historiens tystaste och stelaste speedejt.

Simon Ohlsson blev dumpad efter slutvalet

Bonde söker fru 2018 bjöd på en historisk dumpning. Det var efter att mjölkbonden Simon Ohlsson valt Frida Eriksson i slutvalet som paret skulle få åka iväg på en romantisk resa till Rhodos, men när de sedan skulle åka iväg fick varken Simon eller produktionen tag på Frida.

Annons

– Jag tror inte hon förstår det, men hon krossar mig. Jag var säker på att det var den kvinna jag ville leva ihop med, säger han i programmet.

Efter några dagar senare hör Frida av sig och berättade att hon tappat intresset och inte lägre vill ses. Programledaren Linda Lindorff beskrev det som ”den brutalaste dumpningen hon har varit med om i hela sitt liv”.

Simon Ohlsson från Bonde söker fru 2018
Simon Ohlsson från Bonde söker fru 2018.

David Kurtssons chockbesked i Kärlek för alla

Det blev en känslosam situation när skogsbonden David Kurtsson i Kärlek för alla 2021 väljer att skicka hem alla brevskrivare.

Annons

– Jag känner att jag inte riktigt kan ta fram mitt rätta jag i den här situationen. Det känns inte som att jag har fått fram känslor för nån av er, säger han till tjejerna i programmet.

– Det är väldigt tråkigt men jag måste ju säga vad jag tycker och känner. Så tråkigt att behöva såra er allihopa, fyller David i och brister ut i tårar.

Men som tur får han tröst av tjejerna som också säger att det okej och att han ska ha dåligt samvete.

David Kurtsson från Kärlek för alla 2021
Skogsbonden David i Kärlek för alla 2021 skickade hem alla brevskrivare.
David Kurtsson från Kärlek för alla 2021
Skogsbonden David i Kärlek för alla 2021 skickade hem alla brevskrivare.

Bonde-Henriks pinsamma miss i Bonde söker fru 2022

I bonusprogrammet Kärlek för alla 2022 fick tittarna följa hästbonden Henrik Johanssons jakt på kärlek. Men under en av speeddejterna blir det inte riktigt som Henrik har tänkt sig för strax efter att han hälsat på sin brevskrivare ramlar han när han ska sätta sig på stolen.

– Typiskt mig att det ska bli lite actionbaserat så här. Speciellt nu också, säger Henrik skämtsamt i programmet.

FOTO: TV4, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons