LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Liselottes kritik mot TV4: Ångrar att jag var med

16 nov, 2017 
Malin Ljung
"Bonde söker fru"-Liselotte riktar nu skarp kritik mot TV4 och ångrar sin medverkan i programmet.
Annons

I årets säsong av “Bonde söker fru” är det utan tvekan mest dramatik och känslor på bonden Dennis Anderssons gård. Hittills har tittarna fått se hur tre tjejer har valt att lämna – men även heta känslor bland de återstående kvinnorna som vill vinna bondens hjärta.

En som inte är helt nöjd med hur hon framställs är 21-åriga Liselotte Jonsson. Hon är en av tjejerna som visar absolut mest känslor, men hon är kritisk till hur hon framställs i tv-rutan.

– Jag känner inte igen mig själv och det gör inte min bekantskap eller familj heller. Det är inte jag som sitter där. Jag känner bara att de har klippt ihop det ganska snyggt för att få bra tv. Jag mår mycket bättre om jag struntar i att kolla på det, säger hon till Aftonbladet.

Liselotte menar att hon i verkligheten är mycket mer lugn och sansad än den versionen som TV4-tittarna sett. Samtidigt är hon en känslomänniska, något hon tror produktionen utnyttjat.

Annons

– I och med att jag är en person som visar mycket känslor, glädje och är så öppen och pratar så är det klart att de har vinklat mig vid många tillfällen, säger hon.

Nu har det gått så långt att Liselott själv inte tittar på programmen som sänds klockan 20 på onsdagar i TV4. Och 21-åringen är nu ångerfull till sin medverkan.

– Om jag hade vetat att de skulle vinkla så fruktansvärt mycket så skulle jag aldrig vågat vara med. Det hade jag inte varit.

Aftonbladet har även varit i kontakt med Clara Tengbom som är executiv producent för “Bonde söker fru”. Hon hävdar att avsnittens innehåll speglar verkligheten.

”Vi spelar in många timmar material som sedan redigeras ner att passa vår programtid, men jag anser inte att det inte vinklas eller presenteras på ett sätt som stämmer överens med verkligheten”, skriver hon i ett mejl till Nöjesbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: TV4

Annons