hänt exklusivt

Jon-Krista om vändningen i kärlekslivet – efter Bonde söker fru

Bonden Jon-Krista

Sedan dess att det tog slut mellan Jon-Krista och Ida har Jon-Krista haft fullt upp och att dejta har inte funnits på världskartan.
Men nu kan han avslöja för Hänt att vinden har vänt!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru
0:38

Efter reklamen: Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

(0:38)

Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru blev mycket händelserikt och runtom på gårdarna slutade det med kärlek. Men det var bara på Elin Sandbloms, 28, gård som kärleken har levt vidare. Hon valde ju Christian Sandberg, 26, och de är fortfarande kärare än någonsin. De har dessutom blivit sambos.

– Vi planerar inte så supermycket. I det här fallet bara blev det som det blev. Varför ska man vänta med något bara för väntandets skull? Ibland är bättre att bara tänka ”nu kör vi”! Sedan får man lösa situationer efterhand som kanske dyker upp, sa Christian till Hänt om sambo-beskedet.

En annan bonde som fångade svenska folkets hjärtan var Jon-Krista Jonsson, 30. I sitt slutval valde han Ida Öbro, 26, men när vi fick se hur det hade gått efter inspelningarna avslöjade de att de inte längre var ett par.

Jon-Krista om relationen till Ida efter inspelningarna

I programmet berättade Jon-Krista att det hände så mycket efter inspelningarna som gjorde att han tog avstånd från Ida. Bland annat så gick hans mormor bort och i samma veva bröt han foten.

Sedan dess har Jon-Krista bearbetat sorgen och tagit tid för sig själv. Han berättade nyligen för Hänt om hur relationen till Ida ser ut idag.

– Vi har fortfarande en del kontakt. Hon är ju en person som är så himla härlig! Jag får en varm känsla när jag tänker på Ida. Inför nyår var hon faktiskt förbi och lånade med sig en köttbit. Då krävde hon att jag skulle bjuda henne på lunch lite längre fram. Det är väl det som väntar… Det blir säkert mycket skratt, hon är ju en riktig glädjespridare!

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Jon-Kristas vändning i kärlekslivet

Om det kan bli kärlek mellan Ida och Jon-Krista igen är något som återstår att se. Det som däremot är säkert är att Jon-Krista känner sig redo för att börja dejta igen och släppa in någon ny i sitt liv.

– Ja men nu har det ju liksom lugnat ner sig. Innan jul var jag inte alls redo för att dejta. Men nu har jag gjort den här jul-perioden så nu börjar man ju liksom bli sugen på att börja träffa någon kanske, säger han till Hänt och fortsätter:

– Den här saknaden man hade förut har börjat komma tillbaka om man säger så. Det kanske har lite att göra med det där nytt år, ny inställning, nya tider och nu ska det bli så mycket bättre. Det är så många som pratar om det, så det kanske smittar av sig på mig.

Även på Instagram har Jon-Krista gått ut med en liten hint, där han skriver att han söker ny kollega – vilket troligtvis betyder ny partner i det här fallet.

– Ja man blir ju lite sugen att nu vill man ha någon runtom sig, säger han till Hänt.

JON KRISTA INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM
JON KRISTA INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN