LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru-Jimmy Olofssons barnbesked med Emelie Åström

16 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Köttbonden Jimmy Olofsson och Emelie Åström fann varandra i förra årets säsong av Bonde söker fru.
Efter att under våren ha tagit flera stora steg i relationen berättar nu Jimmy för Hänt om barnplanerna för framtiden.
– Vi har tagit det här året och känner att vi börjar där, säger Jimmy.
Annons
Jimmy Olofsson och Emelie ÅströmBrand logo
Jimmy Olofsson och Emelie Åström

Kärleken blomstrade för köttbonden Jimmy Olofsson, 38, från Ankarvattnet under förra årets säsong av TV4:s dejting program Bonde söker fru. I programmet träffade han dekoratören Emelie Åström, 33, och under säsongens gång kunde tittarna se kärleken växa fram dem emellan.

I sista avsnittet är det en lycklig bonde som berättar för programledaren Linda Lindorff att han har funnit kärleken. Men relationen mellan Jimmy och Emelie har inte varit helt enkel. Jimmy har tidigare berättat för Hänt att Emelies jobb i Stockholm har tvingat isär paret under flera månader i sträck.

Idag saknar jag den här killen extra mycket. Räknar dagarna tills vi ses” , har Emelie tidigare skrivit i ett inlägg på Instagram om saknaden efter Jimmy. 

Stora projektet

Till slut blev dock längtan efter varandra för stor och Emelie valde att packa sina flyttlådor för att flytta till Jimmy permanent. Sedan i mars har paret bott tillsammans och redan från start var det klart att de skulle påbörja sitt första gemensamma projekt – byggnationen av parets drömhus.

Annons

– Vi ligger i båda två. Det är det jag kände med Emelie från början. Att hon inte är en sån som skjuter saker framför sig. Sen är det lite kul att vi får göra det här tillsammans, som ett gemensamt projekt.

Emelie och Jimmy är och har båda två varit djupt involverade i projektet och har själva stått för allt från ritningar till målningen av fasaden, något som man kunnat följa under Instagramkontot @dromhusetpaliaranch. Och det blir minst sagt ett drömhus med tre sovrum, ett gästrum och bara några hundra meter till Jimmys arbete på gården.

Jimmys ord om framtiden med Emelie

Men vem eller vilka som ska fylla upp de andra sovrummen är ännu inte klart. När Hänt pratar med Jimmy berättar han att både han och Emelie tar dagen som den kommer och några planer på eventuella barn finns ännu inte.

– Vi har tagit det här året för att bygga huset och känner att vi börjar där. Sen har nog ingen av oss tänkt så mycket mer framåt. Nu är den stora utmaningen att Emelie ska hitta något att jobba med under vinterhalvåret, säger Jimmy innan han lägger till:

– Det går inte att planera för allt. Vi tar det som det kommer.

Annons