LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-Jimmy Olofsson om tuffa tiden med Emelie Åström

11 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Bonde söker fru-profilen Jimmy Olofsson och hans Emelie Åström har länge kämpat med ett distansförhållande.
Men efter ett nytt beslut har paret stött på ett helt annat problem.
– Det är nog största utmaningen just nu, säger Jimmy när Hänt pratar med honom.
Annons
Jimmy Olofsson och Emelie ÅströmBrand logo
Jimmy Olofsson och Emelie Åström

Det var i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2019 som köttbonden Jimmy Olofsson, 38, och Emelie Åström, 33, fann varandra. Under programmets gång får tittaren se hur kärleken dem emellan växt sig starkare och starkare och när Jimmy till slut står inför det slutgiltiga valet finns ingen annan än Emelie i hans ögon.

Direkt efter programmet valde Emelie att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med Jimmy på hans gård vid Ankarvattnet. Men kärlekshistorien har inte varit helt enkel. Då Emelie jobbar som heltid som dekoratör har arbetet tvingat paret att spendera flera månader isär. Saknaden efter varandra är något som både Emelie och Jimmy delat med sig av på sociala medier. Bland annat genom ett inlägg på Instagram där Emelie lagt upp en bild på Jimmy.

Idag saknar jag den här killen extra mycket. Räknar dagarna tills vi ses” , skrev hon då. 

Stora steget för familjen

Så i mars kom glädjebeskedet att Emelie äntligen valt att packa sina flyttlådor och flytta in till Jimmy permanent. Tillsammans har de nu börjat bygga ett hus där Jimmy och Emelie står för allt från ritningar till inredning.

Annons

– Jag hade ju tänkt att bygga ett hus innan också men en sak vet jag säkert, det hade inte blivit lika bra om vi inte hade varit två. Hela den här resan har gått väldigt enkelt, säger Jimmy Olofsson till Hänt.

Trots at husprojektet skjutits upp under våren på grund av det kalla vädret har både Jimmy och Emelie gjort sitt yttersta för att hinna ikapp med tidsplaneringen under sommaren – allt för att uppnå sin gemensamma dröm.

– Vi hoppas ju verkligen på att kunna fira jul i det nya huset. Jag tror att renovering kan bli jobbigt för relationen om den är långdragen. Här vet vi båda att det kommer vara det här året som blir hårt arbete och sen har vi vårt drömhus.

“Det är nog den största utmaningen”

Trots att både Jimmy och Emelie båda två är kära och lyckliga återstår dock ett problem. Hur Emelie ska kunna jobba då hon inte längre är bosatt i Stockholm. Under sommarhalvåret bedriver Jimmy och Emelie en campingverksamhet, något som Emelie under de senaste månaderna haft fullt upp med, men än vet de inte hur det ska gå när vintern kommer.

 

Annons