LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Avslöjandet om övernattningen på Bonde-Jens gård – brevskrivaren berättar

01 nov, 2023 
Linn Seipel
Bonden Jens Lundin bjuder i kvällens avsnitt av Bonde söker fru över brevskrivarna till sin gård – och Anna fick komma en dag tidigare.
Nu talar Alexandra ut om hur reaktionerna bland de övriga tjejerna var bakom kulisserna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

Bonde söker fru 2023 är i full gång och i kvällens avsnitt bjuds brevskrivarna hem till böndernas gårdar. Bonden Jens Lundin, 27, valde dock att göra en liten specialare. Brevskrivaren Anna fick nämligen komma upp en dag tidigare än övriga tjejer.

– Jag bjöd in Anna en dag före då hon har lite svårt i grupp, att ta för sig. Så tänkte att det kunde vara bra att få vara ensam med henne, säger Jens i programmet.

En uppfattning som även Anna bekräftar:

– Jag är inte den som ropar högst eller liksom armbågar mig fram, det är inte jag. Så det betyder jättemycket att jag får den här tiden med honom.

Reaktionerna efter övernattningen på Bonde söker fru-Jens gård

Men det var inte helt uppskattat av de övriga tjejerna. I programmet utbrister en efter en sina känslor kring händelsen.

Annons

– Jag fick lite klump i magen helt ärligt, sa Sabina.

– Chockad blev jag så klart, lite besviken kanske, sa Alexandra.

– Jag tror att vi alla tjejer som kom idag blev lite paff. Att det var just en natt med Jens det låter ju lite tidigt kanske, sa Ida.

Alexandra i bonde söker fru
Brevskrivaren Alexandra.

Brevskrivaren Alexandra talar ut om känslorna – detta fick inte tittarna se

När Hänt når Alexandra, som var den enda av de tillfrågade brevskrivarna som ville uttala sig om händelsen önskar hon att ändra sitt uttalande så som det löd i programmet.

– Besviken var fel ord att använda. Jag som de andra blev mest chockad och när man sitter där i synk sen en stund efter och man ska försöka uttrycka sig vad man tyckte då, så visste jag inte riktigt vad jag skulle säga så då blev det fel ord, skriver Alexandra i ett sms till Hänt.

Blir man svartsjuk i sådant läge?

– Klart man blev lite orolig men man får försöka att inte fastna i det och istället tänka på annat. Det finns inget som tjänar på att man går runt och är svartsjuk på det.

Vad gjorde ni övriga tjejer, som inte fick sova över i huset?

– Jag minns inte så mycket från det där, men vi andra sa nog inte så mycket om det. Det var ju kul för dem, att de fick den ensamtiden. Ingen hade nog tackat nej i det läget där, att få komma tidigare.

FOTO: TV4/Bonde söker fru

Annons