Så är brevskrivaren Heidis liv utanför Bonde söker fru

PEJA, HEIDI, BONDE SÖKER FRU
Exklusivt

Heidi är en av brevskrivarna i Bonde söker fru 2021. Hon har blivit störtförälskad i bonden Peja.
Men vad gjorde hon egentligen innan tv-debuten? Nu berättar hon för Hänt!

Årets säsong av Bonde söker fru är i full gång och som vanligt vankas det mycket kärlek och starka känslor runtom på bondgårdarna.

Årets bönder består av skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, från Vreta kloster, spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, från Vara, spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, från Strömsholm och mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, från Björnås.

Heidi, 52, är en av dem som söker in till Peja och hittills har hon redan gjort stort intryck hos tv-tittarna. Redan på första gruppdejten fick hon nämligen en kyss av Peja.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde-Peja om kyssarna med Heidi och Benita

Peja har tidigare berättat för Hänt om hur han såg på kyssarna under gruppdejten, han kysste nämligen inte bara Heidi – utan även Benita.

– Det kan väl se lite konstigt ut, men samtidigt så var ju grupp-dejten sista chansen. Jag tyckte det var ett jättesvårt val. Det blev så att tjejerna och jag var väl lite nyfikna, sa han då och fortsatte:

– Blev väl att man kände på dem lite grann och då kändes det helt okej! Men det klart när man tittar på det nu så kan jag förstå om folk tycker man ska hålla sig till en.

”Bonde-Backis” svåra familjesorg – gripande orden om tragedin: ”Enormt jobbigt”

I det senaste avsnittet av Bonde söker fru visar Heidi att hon blivit riktigt kär i Peja och under en romantisk stund berättar hon även att hon älskar honom. Inför säsongen berättade Heidi om sina känslor, som faktiskt var starka redan då.

– Jag blev kär när jag såg castingprogrammet. Så nu ska jag försöka få honom att bli kär också, sa hon inför programmet.

HEIDI, PEJA, BONDE SÖKER FRU

Heidi och Peja fann verkligen varandra och Heidi berättade att hon älskar honom.

FOTO: TV4

Så var Heidis liv innan Bonde söker fru – berättar om exet

Under säsongens gång har tittarna fått veta ett och annat angående Heidis liv innan hon sökte till Bonde söker fru. Bland annat har hon berättat att hon hellre umgås med killar än med tjejer. När Hänt når Heidi berättar hon mer om livet innan tv-succén.

– Jag har mest haft manliga vänner och har haft ett 20-års långt särbo-förhållande. Jag föredrar att vara pojkvän och flickvän. Det är lättare att prata och lättare att koncentrera sig. Jag blir så lätt stressad när man umgås i grupp, säger Heidi till Hänt och fortsätter:

– Jag har varit ensam i fem år, kände att det var dags att hitta en pojkvän.

Det 20-års långa särbo-förhållandet slutade med att Heidi och han blev vänner. Heidi har även en dotter från ett tidigare förhållande från när hon var i 20-årsåldern.

– Vi blev vänner, och vi är fortfarande vänner. Han stöttar mig i allt jag gör. Sedan har jag en dotter och ett barnbarn. Min dotter är idag 33 år gammal, hon är lite kluven, hon är inte så glad att se mig i tv kanske. Men hon har inte sagt något så jag tror att hon stöttar mig, förklarar Heidi.

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholts bild med tvillingarna väcker reaktioner

LÄS OCKSÅ: Mammans ord efter att kidnappade Cleo, 4, räddats: ”Familjen är hel igen”

FOTO: TV4

Senaste nytt