Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde söker fru-Erik Bäckman förlovad med nya kärleken Vilma

Bonde söker fru Erik Bäckman förlovad med nya kärleken Vilma Nilsson

Under sommaren avslöjade Erik Bäckman, känd från Bonde söker fru 2016, att han funnit kärleken i Vilma Nilsson. Nu har det tagit nästa steg i relationen.

Erik Bäckman, 23, medverkade i Bonde söker fru 2016 och fann där kärleken i Linnea Åberg, 23. Efter programmet flyttade de ihop, förlovade sig och planerade en framtid tillsammans. Men trots det fick kärlekssagan ett definitivt slut under våren 2018, efter att paret brutit upp och återförenats under hösten 2017.

– Han vill ha startat sitt liv nu med någon, starta familj och allt. Men jag känner att jag behöver vara ensam och att allt har gått för fort. Det blir bara kaos av allt om vi fortsätter, sa Linnea till Hänt i april förra året.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men under sommaren hittade Erik kärleken på nytt i Vilma Nilsson. För Hänt berättade han då att han och Vilma träffades via Instagram.

– Vi började skriva och sedan gick vi på en dejt och sedan föll vi båda direkt. Det var via Instagram faktiskt. Hon började följa mig och så började jag följa henne och sedan så började vi skriva och ja, så blev det så, säger han till Hänt.

Och inte bara det, nu har paret tagit relationen ett steg längre. Två dagar innan julafton gick Erik Bäckman ner på knä och friade till sin Vilma Nilsson. På parets gemensamma Instagram-konto har de delat en bild av ringarna på varsitt ringfinger. För Expressen berättar Erik om hur förlovningen gick till.

– Hon blev superchockad. Vi var och sköt. Det hängde ihop med hennes förlovningspresent, så vi var och provsköt lite på långdistans, berättar Erik Bäckman för Expressen och fortsätter:

– Sedan friade jag. Då var vi uppe på ett berg, med en jättefin utsikt. När vi var där uppe fick jag hjälp av en kompis som släppte ut duvor samtidigt som jag friade.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

LÄS MER: TV4-bonden Erik Bäckman visar upp nya kärleken

LÄS MER: TV4-bonden Erik Bäckman avslöjar nya kärleken: ”Föll direkt”

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!