TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru-Erik Bäckman förlovad med nya kärleken Vilma

14 jan, 2019 
Bonde söker fru Erik Bäckman förlovad med nya kärleken Vilma Nilsson
Under sommaren avslöjade Erik Bäckman, känd från Bonde söker fru 2016, att han funnit kärleken i Vilma Nilsson. Nu har det tagit nästa steg i relationen.
Annons

Erik Bäckman, 23, medverkade i Bonde söker fru 2016 och fann där kärleken i Linnea Åberg, 23. Efter programmet flyttade de ihop, förlovade sig och planerade en framtid tillsammans. Men trots det fick kärlekssagan ett definitivt slut under våren 2018, efter att paret brutit upp och återförenats under hösten 2017.

– Han vill ha startat sitt liv nu med någon, starta familj och allt. Men jag känner att jag behöver vara ensam och att allt har gått för fort. Det blir bara kaos av allt om vi fortsätter, sa Linnea till Hänt i april förra året.

Men under sommaren hittade Erik kärleken på nytt i Vilma Nilsson. För Hänt berättade han då att han och Vilma träffades via Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi började skriva och sedan gick vi på en dejt och sedan föll vi båda direkt. Det var via Instagram faktiskt. Hon började följa mig och så började jag följa henne och sedan så började vi skriva och ja, så blev det så, säger han till Hänt.

Annons

Och inte bara det, nu har paret tagit relationen ett steg längre. Två dagar innan julafton gick Erik Bäckman ner på knä och friade till sin Vilma Nilsson. På parets gemensamma Instagram-konto har de delat en bild av ringarna på varsitt ringfinger. För Expressen berättar Erik om hur förlovningen gick till.

– Hon blev superchockad. Vi var och sköt. Det hängde ihop med hennes förlovningspresent, så vi var och provsköt lite på långdistans, berättar Erik Bäckman för Expressen och fortsätter:

– Sedan friade jag. Då var vi uppe på ett berg, med en jättefin utsikt. När vi var där uppe fick jag hjälp av en kompis som släppte ut duvor samtidigt som jag friade.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: TV4, Instagram

Annons