TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru-Caroline och Joacim unika namn till dottern

17 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Joacim Rickling och Caroline Kejbert väntar barn
Bonde söker fru-paret Joacim Rickling och Caroline Kejbert är nästan överens om vad dottern ska heta. Nu avslöjar hon det unika namnet.
Annons

Om bara några veckor är det dags för Bonde söker fru-paret Joacim Rickling och Caroline Kejbert att bli föräldrar. De avslöjade tidigare i år att de väntar sitt första gemensamma barn vid årsskiftet och förlossningen är beräknad till den 7 januari.

Joacim och Caroline föll för varandra när de båda medverkade i Bonde söker fru under förra sommaren. Caroline skrev ett brev och resten är som en nutida kärlekssaga. De flyttade ihop, har renoverat sitt hus i TV4 Play-serien Bondeparet och har under hösten förberett sig inför uppgiften att bli föräldrar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För några veckor sedan avslöjade paret att det är en liten flicka de väntar. Och många börjar nu överösa Joacim och Caroline med frågor om de funderat på vad de ska döpa dottern till. Något Caroline Kejbert konstaterade när hon häromdagen på Instagram svarade på följarnas frågor.

“Den här frågan har jag fått från fler så besvarar den här till alla”, svarade hon och fortsatte med att avslöja:

Annons

“Det lutar just nu åt Wilda“.

Blir en andra säsong av Bondeparet

Visst är det ett fint och unikt namn! Under 2017 ingick inte namnet bland de 100 populäraste namnen, 1257 personer var döpta till Wilda.

Och namnets betydelse? “Wilda betyder vild och vacker och lekfull” står det på flertalet sidor.

Under söndagen avslöjade Joacim Rickling och Caroline Kejbert att det blir en andra säsong av deras realityserie Bondeparet. Den har under 2018 sänts på TV4 Play och tittarna har då fått följa paret när de renoverat hela sitt hem. Det var under ett av programmen som Bonde söker fru–paret avslöjade att de tvingats ändra om planerna för huset – ett av rummen behövde nämligen bli ett barnrum då de fått reda på att Caroline var gravid.

FOTO: TV4, Instagram

Annons