LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-Alexanders nya kärleksbesked

26 mar, 2020 
Linnea Lundgren
Bonde-Alexander Andersson Madde
Alexander Andersson lyckades aldrig hitta kärleken då han ställde upp i fjolårets Bonde söker fru.
Nu berättar han om kärlekslivet – snart ett år efter inspelningarna.
Annons
Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Bonde söker fru – Jorden runt

Det var Madeleine Sundin som bonden Alexander Andersson valde under den sista utröstningen i Bonde söker fru 2019. För att fira sin kärlek fick de en resa till Åland men redan innan avresan stod det tydligt att kärleken runnit ut i sanden. Anledningen var att Madeleine snabbt efter att kamerorna slocknat valt att dra sig bort från Alexander och kontakten dem emellan blev allt mer sporadisk.

– Det var aldrig någonting stort som hände som gjorde att det blev som det blev. Det var ju att de här riktigt starka kärlekskänslorna aldrig infann sig, sa Madeleine i det sista avsnittet av programmet.

Men helt lottlös gick Alexander inte ur programmet. När Hänt pratade med bonden från Borås efter jul avslöjade han att han hade kontakt med fler av tjejerna från den gångna säsongen. Att det skulle vara i någon form av romantiskt syfte förnekade han dock friskt.

– Jag tror inte att det kommer bli något. Det är jättefina tjejer men om det skulle vara så borde det redan ha hänt något nu, det är starka vänskapsrelationer, sa han då.

Annons

Hoppas på kärleken

När Hänt återigen får tag i Alexander berättar han att dejtinglivet legat på paus sedan hans medverkan i Bonde söker fru. Trots att han tror att hans chanser att hitta kärleken “mer än fördubblats” sedan innan hans tid i rutan menar Alexander att han inte har bråttom med att hitta kärleken.

– Det har varit superlugnt och jag har inte dejtat någon efter programmet. Men man får se, händer det så händer det, säger Alexander till Hänt.

Och även om Alexander inte vill skynda på kärleken har han tidigare berättat för Hänt att han stora planer för framtiden där han ser sig själv som både äkta make och kärleksfull familjefar.

– Det är klart att jag hoppas på att gifta mig och skaffa barn. Det tror jag starkt på, sa Alexander Andersson då.

Annons