Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru 2018: Oväntade detaljen i första bilden från inspelning

04 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Första bilden bonde söker fru 2018
Årets inspelningar av Bonde söker fru har dragit igång. Linda Lindorff delar nu med sig av de första bilderna från Sundbyholms slott.
Annons

Äntligen har inspelningarna av den nya säsongen av Bonde söker fru dragit igång. Programledaren Linda Lindorff, 46, har tagit med sig alla sina barn till Sundbyholms slott där bönderna för första gången får träffa sina brevskrivare. På sin blogg har hon nu lagt upp de första bilderna från inspelningen.

”Underbar första dag – och kväll!” skriver hon. 

Bilderna föreställer först och främst hennes barn, hon själv och produktionsteamet. De bönder som har blivit utvalda vill Linda nämligen hålla hemliga ett tag till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Kan tyvärr inte visa er våra bönder än då vi vill hålla hemligt vilka av de 8 vi följer på Bonden på TV4 i höst och vilka som är med i Kärlek åt alla. Men lovar att imorgon bjuda på åtminstone lite bondehänder… och kanske några skor”, skriver Linda. 

Man har tidigare fått se samtliga bönder som kommer att delta, men de fyra som har fått flest brev blir utvalda till huvudprogrammet Bonde söker fru. De övriga fyra får ett eget program på TV4 play som heter Kärlek åt alla. 

Annons

Linda väljer nu att hålla tittarna och fansen på halster lite till innan det avslöjas vilka bönder som hamnar i vilket program. Men glimtar av vad som händer bakom bakom scenen lovar hon i alla fall att bjuda på. 

Nyligen bekräftades det att en av förra årets bönder Leonora Vilhelmson, 41, kommer att vara med igen. Leonora hoppade då av programmet redan innan inspelningarna hade dragit igång då hon hade funnit kärleken i Louise Eriksson. Paret gjorde slut och nu får Leonora alltså en andra chans. Hur hennes medverkan kommer att se ut är ännu inte klart eftersom att programmet redan har sina åtta bönder.

”Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen. Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken”, skev Linda då på sin blogg.

Här är årets bönder i Bonde söker fru:

Foto: TV4

Annons