Bonde-Simon Ohlsson om framtidsplanerna med hustrun Amanda

Bonde-Simons barnbesked – första orden efter stora bröllopslyckan med Amanda

Två dagar har gått sedan bröllopet mellan Simon Ohlsson och Amanda Håkansson ägde rum.
Nu berättar bonden om deras framtidsplaner.
– Man tror att man lever i en dröm, säger han.
Linda Lindorffs besked om Bonde söker fru
Slå på ljud

För drygt två år sedan sökte bonden Simon Ohlsson, 27, till TV4:s program Bonde söker fru i hopp om att finna den stora kärleken. Men det som till en början såg ut att bli en fin kärlekssaga mellan honom och en av de sökande Frida Eriksson, slutade istället i ren katastrof. När paret skulle åka på kärlekssemester till Rhodos tillsammans dök Frida aldrig upp, och Simon fick sedan reda på att hon inte ville träffas mer.

Men tur var väl egentligen det, för tack vare det stora sveket står han nu med sin flickvän och även fru – Amanda Håkansson. 

Nu berättar han för Hänt om den stora lyckan och deras gemensamma framtidsplaner.

“Man tror att man lever i en dröm”

Det var i helgen som bröllopsklockorna ringde för Simon och Amanda. Efter bara något år som pojkvän och flickvän var det dags för dem att ta det stora steget, och i en kyrka på Öland sa turturduvorna ja till varandra framför familj och vänner.

– Det gick många tankar, och man trodde inte att det var sant. Man blev helt hjärtfylld och glad och ja, allt som man kan bli. Man tror nästan att man lever i en dröm, säger Simon om att gifta sig med Amanda.

Han fortsätter.

– Det va nervöst att stå där framför prästen. Det var en väldigt allvarlig situation. Man får en pirrande känsla när man står där.

Efter bröllopet åkte de tillsammans med alla gäster till en gård som låg i närheten av kyrkan och firade med lite mat och tårta. På grund av hela situationen med corona var de tvungna att ha en mindre tillställning än planerat, men det gjorde inte så mycket för bonden. Han menar att det viktigaste var att han fick gifta sig med sin kärlek.

– Det bästa var att få det bekräftat, att nu är vi man och hustru, och att jag fick gifta mig med min drömtjej, säger han.

Vill ha barn ihop

Som äkta makar har de nu hela livet på sig att uppfylla deras gemensamma drömmar, och det verkar som att de närmsta åren kommer att tillbringas på Öland.

– Vi har inte tänkt att flytta eller så, vi trivs bra här, berättar han.

När det kommer till att skaffa barn så verkar det långt ifrån otänkbart att det snart kommer springa runt en liten knodd på gården. Bonden avslöjar att det absolut har varit på tal, men att de dock inte har någon brådska med att ta det steget.

– Vi tar det lite som det kommer, säger han.

Gällande antalet barn verkar bonden inte ha några särskilda preferenser.

– Man får väl vara glad om man får något, säger han och skrattar.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN