hänt exklusivt

Bonde-Matthews chock efter brevskrivarens utseendeförändring: ”Det var en överraskning”

Bonde söker fru Iza och Matthew

Matthew fick sig en ordentlig chock när brevskrivaren Iza klev in på gården.
Brevskrivaren hade nämligen gjort en stor förändring med sitt utseende sedan dagarna på Sundbyholm slott.
”Det tog mig en sekund att känna igen henne och reagera på att det var just Iza”, skriver Matthew i ett meddelande till Hänt.
Bonde söker fru - Matthew lämnar landet: "Utvisad"
0:37

Efter reklamen: Bonde söker fru - Matthew lämnar landet: "Utvisad"

(0:37)

Slå på ljud

Den australiensiska spannmålsbonden Matthew Haggerty, 20, är vad Linda Lindorff, 50, kallar årets bonus-bonde. Matthew har visat sig få en fin start i Bonde söker fru 2022 med ett gäng tjejer som alla visat intresse för honom.

Matthews stora chock efter Izas utseendeförändring

När det väl har blivit dags för brevskrivarna att flytta in på gården syns brevskrivaren Iza, 25, i en ny look. Under dagarna på Sundbyholm slott hade Iza lockigt hår men när hon anländer gården har en stor utseendeförändring skett – Iza har nämligen plattat sitt hår.

Så vad tänkte egentligen Matthew när Iza dök upp i sin helt nya look? I ett meddelande till Hänt berättar han nu om tankarna och det visar sig att han till en början inte ens kände igen henne.

”Ja det var en överraskning att se att Iza hade plattat sitt hår. Det tog mig en sekund att känna igen henne och reagera på att det var just Iza men jag älskade det! Hon såg fantastisk ut. Hon ser jättebra ut oavsett hur hon har sitt hår”, skriver Matthew till Hänt.

Iza i Bonde söker fru

Därför bor Matthew i Sverige trots gården i Australien

I det första avsnittet av Bonde söker fru 2022 förklarar Matthew om hur det kommer sig att han hamnat på svensk mark.

– Jag har varit bonde sedan i princip samma dag som jag föddes. Jag är från en gård i västra Australien och jag älskar varenda liten sak med det australienska jordbruket. För massa år sedan hade vi en svensk backpacker, han hette Will, och det var så jag hamnade här. Han är som en bror till mig, förklarar Matthew i programmet.

Det återstår nu att se om det är Iza eller någon av de andra brevskrivarna som blir tjejen som fångar Matthews hjärta och får flytta med honom till Australien.

Bonde söker fru sänds på onsdag klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN