Bonde-Mats plötsliga uppbrott - lämnad av Marita: ”Hon ledsnade”

Bonde söker fru-Mats Thomsson
Exklusivt

Allt verkade så rätt, men nu har sambon plötsligt lämnat honom. Hästbonden Mats Thomsson är tillbaka på ruta ett. – Det är jävligt tråkigt, det är roligare att vara två, säger han.
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Hösten 2020 fick tv-tittarna följa Gotlandsbonden och hovslagaren Mats Thomssons, 56, kärleksjakt i Bonde söker fru.

Någon kärleksblixt slog aldrig ner under inspelningen. Däremot dröjde det inte länge förrän Mats blev kontaktad av undersköterskan Marita, 53, från Skåne.

Bonde-Mats om stora kärlekslyckan med Marita

Snart ägde det första telefonsamtalet rum och den första dagen in på det nya året – 1 januari 2020 – tog Marita färjan över till Gotland där Mats tog emot henne med öppna famnen.

Nya bilden på Petra och manliga programledaren: ”Vilket par”

– När hon klev ner från landgången och gick emot mig… Det ögonblicket, den attraktionen… Hennes ögon och händer... Wow, vilken tjej! Sedan den dagen har en djupsinnig kärlek vuxit fram mellan oss, berättade Mats kort därpå.

Här är Mats Thomsson tillsammans med kärleken Marita.

Snabbt växte sig känslorna så starka att turturduvorna bestämde sig för att bli sambor. Under ett av Maritas Gotlandsbesök blev hon lovad ett arbete på orten. Därefter åkte hon hem till Skåne och sa upp sig från sitt jobb – och återvände till ön.

Bonde-Mats plötsliga uppbrott - lämnad av Marita: ”Hon ledsnade”

Alla bitar verkade med andra ord ha fallit på plats, men Hänt kan nu avslöja att förhållandet tagit slut.

Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Se klippet här!

– Marita har dragit till Skåne igen. Hon ledsnade! Det är tråkigt så klart, det är en mindre sorg. Det här är absolut inte det jag hade önskat. Maritas besked kanske inte kom som en blixt från klar himmel, men jag blev ändå förvånad för jag tyckte verkligen att vi var på gång. Vi hade framtidsplaner och drömmar, berättar Mats som inte vet vad som fick Marita att lämna honom. Möjligtvis krockade den romantiserade bilden som finns av lantbrukslivet med den hårda verkligheten, säger han.

– Det är jävligt tråkigt, det är roligare att vara två, säger Mats som dock verkar allt annat än utslagen. Under samtalet med Hänt skrattar han flertalet gånger.

– Livet har lärt mig att det inte hjälper att sätta sig ner och lipa. Jag tänker gå och lägga mig i min säng ikväll, vakna pigg och glad i morgon och ta en dag i taget. Jag får pyssla på hemma på gården, träna hästar och så där – och så får man se vad som händer i framtiden. Jag vet att jag klarar mig själv, men det är jävligt tråkigt att vara själv. Dyker rätt upp person och det klickar, ja, då kan allt hända, avrundar hästbonden.

Av: Ola Lagerström

Foto: TV4, Privat

SENASTE NYTT!