Bonde-Lina om relationen till Filip idag – lyckan efter programmet

Filip Nilsson och Lina Larsson
Exklusivt

Lina Larsson kom att bli Filip Nilssons slutval i Bonde söker fru 2021.
För Hänt berättar nu Lina om relationen till Filip idag samt hur hennes egna kärleksliv ser ut efter programmet.
– Kärleken blomstrar på och vi lär känna varandra, säger Lina till Hänt.
0:60

Efter reklamen: Tittarna rasar efter oansvariga händelsen i "Bonde söker fru" – Se klippet här

(0:60)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 fick ett turbulent slut då bonden Filip Nilsson, 28, visade sig ha fattat fel beslut. I det sista avsnittet fick tittarna veta att han och Lina Larsson, 27, avslutat sin relation och istället tog Filip upp kontakten med Ellinor Eke Göransson, 28.

Filip och Ellinor blev ett par och levde tillsammans på gården. Men i mitten av maj bekräftade det tidigare paret att de gjort slut.

Lina Larssons egna ord om relationen till Filip idag

Lina har sedan programmets slut återgått till sitt vanliga liv och när Hänt når henne berättar hon om sina sommarplaner.

– Jag ser fram emot en sommar i huset, vid Mälaren och vid havet i Halmstad samt en husbilsresa söderut med äventyret att inte ha planerat någonting mer än något stopp vid Öland samt Österlen. Så tips mottaget varmt. Sedan värnar jag mycket om tid med familj, vänner, djuren och många turer på hästryggen, säger Lina.

Vad Lina mer tror kan ske i sommar är att hon springer på Filip, då de lever relativt nära varandra. För Hänt berättar Lina nu om hur relationen dem emellan ser ut idag.

– Filip och jag har inte haft någon kontakt alls men vi bor i närheten av varandra så risken finns säkert att vi springer på varandra i sommar om han tänker hänga på mina favoritställen i Strömsholm, säger Lina.

Sofia Wistams avslöjande om framtida flytten från huset

Se klippet här!

Hade ni småpratat om ni stötte på varandra? Hur tror du stämningen hade varit?

– Han kan småprata med min nya kärlek, vi har småpratat klart haha. Skämt åsido, säkert ett hej och lite småsnack. Stämningen skulle inte beröra mig om den så gick att ta på, men det är jag inte orolig för utan vi har ingenting oklart överhuvudtaget utan vore kul och se om han ser pigg och glad ut helt enkelt.

Linas stora kärlekslycka efter programmet

Lina har idag funnit kärleken på nytt men den hemliga pojkvännen vill hon inte avslöja namnet på.

– Kärleken blomstrar på och vi lär känna varandra, jag är närmre 30 och den jag dejtar har jag givetvis för avsikt att leva, skapa familj och en framtid ihop med. Sådan har jag i och för sig alltid varit, värderar kärlek och trygghet högt, säger Lina till Hänt.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!