TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Leonora Vilhelmssons beslut i nya relationen

27 okt, 2019 
Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru
Leonora Vilhelmsson verkar ha hittat kärleken på nytt.
Men trots att Bonde söker fru-profilen och den mystiska kvinnan har dejtat ett tag är de ännu inte ett par – nu berättar hon varför.
– Jag vill slippa se det igen, skriver Leonora.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Det var i Bonde söker fru som tittarna fick bekanta sig med skogsbonden Leonora Vilhelmsson, 42. Första gången hon var med i dejtingsåpan föll hon pladask för en kvinna redan efter ett par avsnitt och valde då att avbryta inspelningarna för att fokusera på den nya relationen.

Leonora och brevskrivaren förlovade sig strax därefter men förhållandet blev inte långvarigt. Året därpå fick TV4-tittarna återigen se henne i Bonde söker fru – kärlek åt alla, men i detta program lyckades Leonora Vilhelmsson inte hitta en person hon ville fortsätta dejta.

Leonora Vilhelmssons romansbesked

I ett inlägg på sin blogg kom Leonora Vilhelmsson tidigare i veckan med ett glädjande besked till sina följare – hon har träffat en kvinna som verkar ha tagit henne med storm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen åkte Leonora och dottern Mollie till Göteborg för att umgås med personen som fångat hennes intresse. Efter att ha tillbringat en helg med sin nya kärlek var det tufft att ta farväl.

Annons

”Så var det åter dags att säga hej då och ja, dom där avskeden skulle jag lätt kunna vara utan, men samtidigt så är jag så enormt tacksam för att våra vägar mötts, den där kvinnan är nämligen väldigt speciell”, skrev Leonora.

Nya orden om kärleksrelationen

Nu väljer Leonora att återigen berätta för sina läsare om den nya relationen. Bonde söker fru-profilen skriver bland annat att hon tidigare har haft en tendens att kasta sig in i ett förhållande – men att hon numera tänker annorlunda.

”Jag har förstått att det är helt okej att dejta en längre tid utan att bli ett par. Det är ett fint uppvak. Att man ses när man vill och har roligt tillsammans är betydligt viktigare än att sätta en etikett på relationen om att man är ett par. Med det kommer nämligen, jag vågar nog säga ALLTID en massa krav. Just nu gillar jag kravlöst väldigt mycket”, skriver hon.

Leonora Vilhelmsson avslöjar att hon och kvinnan i Göteborg inte är tillsammans och att detta delvis beror på att hon inte vill att dottern Mollie ska bli sårad.

”Hon har blivit lovad en hel del fina saker av vuxna människor som funnits i mitt liv. Dessa personer har inte levt upp till löftena till min dotter och självklart har det satt spår i henne. Jag vill slippa se det igen, hon är värd mer än så”, skriver Leonora Vilhelmsson och fortsätter sedan:

”I min nya relation så finns det inga löften, inga krav. Det behövs inte. Vi vill vara med varandra och det är det som är det viktiga”.

FOTO: Stefan Nilsson / TT, Instagram

Annons