TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde-Johans nervösa speeddejting: "Minns ingenting"

04 okt, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
I kvällens ”Bonde söker fru” är det dags för speeddating. För mjölkbonden Johan Petersson blir det en nervös upplevelse – så pass att han inte minns något av den i efterhand.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” får bönderna träffa sina brevskrivare för första gången i en fem minuter lång “speeddejt”. Mjölkbonden Johan Petersson, 39, är förväntansfull om än lite nervös inför dejterna.

– Det ska bli skitkul med speeddejtingen. Men lite för nervöst, tycker jag. Några snäpp ner på nervositeten skulle inte göra någonting, säger Johan Petersson i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det värsta skulle vara om det blev helt tyst och de inte säger något och jag inte säger något.

Och för Hänt avslöjar Johan att det faktiskt till och med blev värre än så. Faktum är att han var så nervös under speeddejtingen att han fick en minneslucka.

– Ärligt talat så kommer jag inte ihåg någonting utav det. Jag vet att jag pratade mycket motorcykel, men jag kommer inte ihåg vad jag sa annars, säger Johan Petersson.

Annons

Och nog blir det lite motorcykelprat under speeddetingen. När hans dejter frågar honom om hans motorcyklar behöver han inte fundera på vad han ska säga och tiden tickar iväg.

– Det kanske blev något för mycket “hojsnack”, säger en av hans dejter i programmet.

Johan Petersson tar dock hela situationen med ro.

– Men det var inget plumpt sagt i alla fall, konstaterar Johan Petersson lättat till Hänt.

Foto: Malin Bondesson

Annons