ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru-Erik Bäckman och Vilma har fått sitt andra barn

08 feb, 2022 
Erik Bäckman och Vilma Nilsson har fått en till son
Bonde söker fru-profilen Erik Bäckman och flickvännen Vilma Nilsson har blivit föräldrar igen.
Nu avslöjar de namnvalet till lillebror.
”Både mamma och bebis mår bra”, skriver Erik på Instagram.
Annons
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla treBrand logo
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre

Erik Bäckman medverkade i Bonde söker fru år 2016 och fann kärleken i Linnea Åberg, men året därpå tog det slut efter många turer fram och tillbaka.

År 2018 började dock en ny kärleksresa, Erik träffade nämligen flickvännen Vilma Nilsson, och i slutet av samma år förlovade de sig. De träffades via Instagram och det sa bara klick!

– Hon började följa mig och så började jag följa henne och sedan så började vi skriva och ja, så blev det så, har Erik tidigare berättat för Hänt.

År 2020 välkomnade paret deras första son Elmer och nu, bara 18 månader senare, har han fått en lillebror. Nu avslöjar Erik namnvalet och hur förlossningen gick.

Erik Bäckman om att ge Elmer ett syskon: ”Väldigt roligt”

Annons

– Det känns väldigt roligt, speciellt då det bara kommer att skilja 18 månader emellan syskonen. Så de blir nära i åldrar vilket betyder att de kommer kunna leka och ha varandra nära hela livet, sa han då.

Paret avslöjade först nyheten på Instagram, Elmer var såklart med på bild!

”Följer Elmer receptet så får vi en till underbar liten pojk till nästa år”, skrev Erik i höstas.

Erik och Vilma har blivit föräldrar igen – avslöjar namnvalet

Och nu är lillebror här! Bebisen var egentligen beräknad den 12 februari men valde att titta ut redan den 7:e, ett par dagar för tidigt.

Det visade sig även att han hade bråttom ut, Erik beskriver på sina sociala medier att det rör sig om 40 minuter. Han berättar dessutom att sonen har fått namnet Melker och att alla mår bra.

Annons

”Idag kl 10:31 föddes Melker Ted Egon Bäckman på 4190g och 52 cm. Vilma hann skrivas in och jag hann parkera bilen kl 09:50 sen valde denna gossen att ta ett språng ut i världen”, skriver Erik på Instagram och fortsätter:

”Både mamma och bebis mår bra och vi hoppas på att få komma hem med det lilla knytet ikväll.”

I ett meddelande till Hänt berättar Erik Bäckman mer om händelseförloppet.

”Allt gick väldigt fort! Vi hann in och få ett rum då vattnet gick och förlossningen vart igång. Förlossning tog energin ur Vilma men stark som hon är återhämtade hon sig snabbt och va uppe på fötter på nolltid!”, skriver han till Hänt.

Stort grattis till babylyckan!

FOTO: Instagram // Privat

Annons