bonde söker fru

Bonde-Ellinor Eke Göranssons nya ord om uppbrottet från Filip Nilsson

ELLINOR, FILIP, BONDE SÖKER FRU

Ellinor och Filip blev ett par efter Bonde söker fru 2021. Men kärleken höll inte och nu kommer Ellinor med ett nytt besked om deras relation.
”Hoppas ni förstår mitt svar”, skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning
0:38

Efter reklamen: Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

(0:38)

Slå på ljud

Ellinor Eke Göransson, 29, och Filip Nilsson, 29, blev ett par efter Bonde söker fru 2021. Men vägen till kärlek var inte helt spikrak för deras del.

I slutvalet så blev det nämligen brevskrivaren Lina Larsson, 29, som Filip valde att fortsätta dejta. Men efter några veckor insåg de att kärleken inte riktigt fanns där och de valde att gå skilda vägar. Då tog Filip istället upp kontakten med Ellinor och hon tackade ja till att ge honom en andra chans.

BONDE SÖKER FRU 2021

Filip och Lina.

FOTO: TV4

När tittarna fick se paret i Bonde söker fru – sista avsnittet så var tittarna lyriska, då många tyckte att Ellinor och Filip var som gjorda för varandra.

Uppbrottet mellan Bonde-Ellinor och Filip

Många trodde då att Filip och Ellinor skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Men några månader senare hände det som chockade många. De hade gjort slut.

"Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor då på Instagram och fortsatte:

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”, skriver hon.

Sedan dess har Ellinor bearbetat uppbrottet och förra sommaren kom vändningen. Då fick hon jobb i Robinson-produktionen och hon beskriver utlandsjobbet som det bästa som kunde hända henne.

Bonde-Ellinors svar efter frågan om Filip

På tal om att Ellinor ofta är på resande fot så har hon även fått en fråga om detta.

”Hade du rest så här mycket om du blev liksom frun till Bonden som du var med i? Det hade ju aldrig funkat om du jobbade borta så här mycket”, frågade en följare till Ellinor.

Ellinor svarade då:

”Frun till bonden”….Ja, så kan man också se det. Jag valde, när vår relation tagit slut för andra gången, att göra något helt annat. Ville just då helst inte se en enda jäkla traktor till i hela mitt liv och att jobba utomlands kändes då perfekt som ni förstår, och efter det har det bara rullat på”, skriver hon och fortsätter:

”MEN nu för tiden kommer jag alltid välja mig själv, min egen karriär och vad jag själv vill göra allra först. Det funkar liksom inte att leva någon annans liv! Hoppas ni förstår mitt svar”.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN