TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Dennis avslöjar – därför tog det slut med Liselott

21 dec, 2017 
Lina Arvidsson
I sista avsnittet av "Bonde söker fru" fann slutligen Dennis Andersson och Liselotte Jonsson varandra. Men nu har paret gått skilda vägar.
Annons

I finalen av “Bonde söker fru” fick Dennis Andersson, 23, tillslut sin Liselotte Jonsson, 21, efter att relationen med Annie Håkansson, 21, tagit slut.

I sista avsnittet berättar paret att Dennis ringde upp Liselotte några veckor efter att han och Annie skiljts åt.

– När vi kom hem från resan skildes Annie och jag åt vid tågstationen och sedan dess så har vi inte setts eller pratats vid heller. Vi har skrivits lite fram och tillbaka, men aldrig träffats, säger Dennis Andersson i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Liselotte Jonsson tog det hårt när Dennis valde Annie framför henne och när han ringde gav hon honom först kalla handen.

– När Dennis ringde så kände jag det att nu får jag passa på att spela lite svår, tänkte jag. Så lätt ska det inte bli. Jag har verkligen försökt radera honom ur mitt liv för jag har mått så himla dåligt över detta och varit jätteledsen, säger Liselotte Jonsson.

Trots alla omvägar blev de slutligen de två.

Annons

Men när kamerorna slocknat försvann också kärleken. Dennis Andersson berättar nu på Instagram att han och Liselotte gått skilda vägar.

– I slutet av sommaren fick jag chansen att lära känna Liselotte mer, denna energifyllda och glädjesprudlande tös. Hon är en helt fantastisk tjej med hjärtat på det rätta stället! En mer genuin och äkta människa får man leta efter, skriver Dennis Andersson till bilden föreställande paret där Liselotte gör tummen upp.

Han fortsätter:

– Tyvärr valde vi att fortsätta på våra skilda vägar i livet men jag ångrar inte en enda sekund att jag hörde av mig till henne igen! Hon är värd all respekt och det vill jag att alla ska ha med sig!

Bland kommentarerna är det många av Dennis följare som är besvikna att det inte höll.

“Så synd satt ändå framför programmet igår onsdag och fick sån glädje för er, men lycka till i framtiden”, skriver en person.

“Hoppas du o Liselotte hittar varann igen. Höll tummarna för er hela tiden under programmen! Ibland kan stor kärlek skrämmas och man behöver ta några vändor innan det blir hanterbart!”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Malin Bondesson

Annons