Bonde-Benitas ultimatum till Peja – nu avslöjar hon sanningen om relationen idag

Peja och Benita Bonde söker fru
Exklusivt

Benita och Peja fann varandra i Bonde söker fru 2021 men är idag inte ett par.
Däremot är kärlekshistorien ännu inte över – nu avslöjar Benita vad som krävs för att duon ska hitta tillbaka till varandra.
– Det är inte så att vi inte tycker om varandra, säger Benita till Hänt.
0:54

Efter reklamen: Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

(0:54)

Slå på ljud

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, var en av bönderna som sökte efter kärleke i Bonde söker fru 2021. I det sista avsnittet där tittarna fick se Linda Lindorff, 50, besöka gården fanns brevskrivaren Benita, 57, på plats och duon kilade stadigt.

Men strax efter programmet sänds på tv berättade Peja att han och Benita inte var ett par.

Benita avslöjar verkligen relationen idag – det stoppar relationen

Men hur ser relationen mellan Peja och Benita egentligen ut idag? När Hänt når Benita berättar hon om statusen just nu.

– Jag och Peja har inte någon relation. Vi har kontakt med varandra men man kan säga att det uppkom en del hinder som han behöver lösa och så får vi se om det kan bli något mer sen, säger hon och fortsätter:

– Vi har inte varit ett par, det har vi egentligen inte varit någon gång. I programmet var det bra men sen visade sig mer och mer saker som han behöver ta tag i innan han är redo för att ingå i en relation.

Benita förklarar vidare att hon inte vet om hennes och Pejas kärlekshistoria är över då känslorna absolut finns.

– Det är svårt att säga. Det uppstod absolut känslor på vår sista dejt som vi inte var helt beredda på riktigt. Så känslor finns, vi tycker väldigt bra om varandra men som sagt, vi har lite bagage båda två så det är inte bara som när man var 25 och kastade in i något nytt.

Inför slutvalet var Peja och Benita på en romantisk dejt. Här delar de en kyss på det spegelblanka vattnet under kajakerna.

Inför slutvalet var Peja och Benita på en romantisk dejt. Här delar de en kyss på det spegelblanka vattnet under kajakerna.

FOTO: TV4

Nanne Grönwalls tunga sjukdomskamp: ”Tufft att andas”

Se klippet här!

Benitas ord om hennes och Pejas framtid: ”Vet inte vad jag hoppas på”

I dagsläget är Benita öppen för att finna kärleken på annat håll men relationen med Peja är inte ett helt avslutat kapitel.

– Jag är singel idag och vi har inte lovat varandra någonting. Men det är inte så att vi inte tycker om varandra utan vi tycker bra om varandra och har kontakt men vissa saker måste redas ut och så får vi se sen om det blir en fortsättning

Vad hoppas du på gällande dig och Peja?

– Just nu vet jag inte vad jag hoppas på. Jag är mer redo för en relation så därför känner väl jag att jag är öppen för det. Stöter jag på någon annan som det känns väldigt bra med så väntar inte jag på Peja. Men ringer han och säger att nu är jag redo och vill gärna träffa dig så visst kommer jag då att träffa honom.

Foto: TV4

SENASTE NYTT!