LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tvingas Bonde-Backis och Evelina skjuta upp barnplanerna

10 jun, 2024 
Det har gått drygt två år sedan Backis fann sin älskade Evelina i Bonde söker fru.
Paret har berättat att de vill skaffa barn, men planerna skjuts nu upp.
– Det är ju mycket som ska klaffa, så är det ju, säger Backis till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"Brand logo
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

Mikael "Backis" Backstulid ställde upp i Bonde söker fru 2021 med drömmen om att få hitta sin framtida fru. Det visade sig gå som på räls och i programmet fann han Evelina som han idag är förlovad med.

I programmet fick se vi Backis ha en tydlig längtan efter barn, något som inte var helt besvarat av Evelina där och då. Men nu har vinden vänt och i höstas berättade Evelina att hon vill skaffa barn!

– Nej men nu när vi har träffats, och man känner att det är på riktigt, så är ju familj och barn inte långt ifrån eller konstigt. Är det någon man ska skaffa barn med så är det ju en person som man känner trygghet med. Att han har en barnlängtan som jag inte haft, det är ändå något som vi har diskuterat och pratat om, sa Evelina då.

Backis ord om Evelinas frånvaro

Men än så länge har det inte skett någon graviditet och när Hänt når Backis berättar han om tillvaron med Evelina och att hon tyvärr är borta en del.

Annons

– Ja, det är väl lite beroende på när hon är hemma. Det är ju en väldigt praktisk utbildning och sådär, så det kan ju vara att hon är hemma några veckor och sedan kan det vara Skara i några veckor, det är ju där utbildningen ligger, säger Backis och fortsätter:

– Men ja några veckor sommarlov blir det väl, fast då är det väl brinnande skördetid för en annan, jag har ju aldrig riktigt haft sommarlov. Men så är det ju för alla lantbrukare, man tar kanske en vecka eller två om man ens kan ta det.

Bonde-Backis om barnplanerna med Evelina

Med andra ord har inte Evelina blivit gravid än och nu berättar Backis hur det egentligen går med barnplanerna.

– Jo men vi diskuterar väl och så och så får vi väl se som sagt var. Det är ju mycket som ska klaffa, så är det ju, säger Backis och fortsätter:

– Nej men det är väl både och, Evelina ska plugga klart, men man får se. Det klart att det är mest praktiskt om hon är klar i skolan först liksom, annars måste man ju pausa utbildningen eller börja om och ta vid där man slutar.

– Så ja, det är väl skönast för henne, tillägger han.

FOTO: TV4, Hänt

Annons