Därför lämnar Bonde-Backis gården – sanningen bakom försvinnandet

Bonde-Backis. Bonde-Evelina.

Bonde-Backis och Evelina träffades i sann kärleksreality i Bonde söker fru 2021 och blev blixtförälskade.
Idag bor de tillsammans på Backis gård i Östergötland och kärleken spirar.
Men nyligen så lämnade Backis plötsligt gården.
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, var en av tittarnas stora favoriter under den dramatiska säsongen av Bonde söker fru 2021.

Under säsongen föll Bonde-Backis för brevskrivaren Evelina, 34, och tittarna jublade. Sedan dess har kärlekssagan varit ett faktum.

Så varför lämnar Backis gården?

Exklusivt
Därför umgås inte Arvingarna privat – Lasseman avslöjar anledningen

Bonde-Backis och Evelinas kärleksresa – livet efter Bonde söker fru 2021

Efter den omtumlande starten på deras gemensamma kärlekssaga har Evelina flyttat in hos Backis på hans gård utanför Linköping, där hon tidigare var bosatt.

– Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag, sade Backis till Hänt i samband med flytten.

När Hänt intervjuade Backis konstaterade han dessutom att Evelina trivs väldigt bra i den röda villan djupt in i de östgötska skogarna. Det var på bådas intiativ som de beslutade att hon skulle flytta in.

– Hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart.

Backis idylliska gård i skogen, sett från ovan.

Bonde-Backis idylliska gård i skogen, sett från ovan.

FOTO: TV4
När programledare Linda Lindorff gör återbesök hos bönderna, i säsongsavslutningen förra året, hade Backis och Evelina tagit det stora steget och flyttat ihop.

När programledare Linda Lindorff gör återbesök hos bönderna, i säsongsavslutningen förra året, hade Backis och Evelina tagit det stora steget och flyttat ihop.

FOTO: TV4

Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Se klippet här!

Därför lämnar Bonde-Backis gården – sanningen bakom försvinnandet

Men trots det härliga livet tillsammans på gården har Backis alltså lämnat. Varför då? Jo, i ett inlägg på Instagram berättar han om en resa till Öland.

Haft en underbar vistelse på Öland med goda vänner. Tack alla inblandade”, skriver han intill ett bildspel med massa härliga händelser.

Att döma av bildtexten är han alltså tillbaka på gården, eller på väg hem, redan när inlägget publiceras. Härligt med semester.

I bildtexten taggar han också #europeancarmeet, vilket är en träff för bilentusiaster, något som Backis definitivt kan identifiera sig som.

Var på vår fina ö var ni?”, kommenterar en följare.

Böda sand. Nionde året i rad träffen är”, svarar Backis.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!