LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bo Kasper-sångaren: "Jag tvingas fira jul utan barnen"

07 dec, 2016 
AvLeif Schulman
Efter skilsmässan med Lena Sundström berättar nu Bo Sundström att han får fira jul utan familjen: "Vi får se hur det går".
Annons

Bo Kaspers Orkester avslutar i dagarna sin Julkonsertturné. Det är som alltid med Bo Kaspers vemodiga alster om livet, längtan och saknad. Än mer vemodigt blev det vid premiären då bandets frontfigur Bo Sundström, 55, i sitt mellansnack tog upp den jobbiga stämning som han känner av under juletid:

– Någonting har hänt. Det ligger en mörk skugga över alltihop, sa han.

Den mörka skuggan handlar om skilsmässan mellan honom och hustrun, SVT-journalisten Lena Sundström, 44, genomgått. De har varit ett par sedan 1993 och har två barn. De har genomgått flera kriser, något Bo berättade om i “Så mycket bättre” 2013. Då hade paret haft en allvarlig kris några år tidigare:

– Det var värsta perioden i mitt liv. Jag var ett vrak. Gudskelov tog vi oss upp ur ett hål som vi aldrig vill hamna i igen, berättade han senare för Aftonbladet.

Guldbagge vimmel 2015
Bo och Lena skilde sig i somras.

Men paret hamnade där igen och i augusti i år gick de ut med nyheten om skilsmässan:

– Vi har båda gått vidare, allting är väldigt cool, sa Lena då till Aftonbladet.

Annons

Lena har gått vidare och är i dag sambo med den världskända fotografen Pieter Ten Hoopen, 42, och i rutan är hon aktuell med samhällsprogrammet “Håll käften – eller dö”. För Bo har det varit tuffare att gå vidare. Från scenen berättar han om sin kommande ensamma jul:

– Det blir den första julen på en herrans massa år som ska firas utan familjen, berättade han för publiken.

Enligt Bo ska hans två barn fira tillsammans med ex-hustrun Lena och hennes nya kärlek Pieter:

– Får se hur det går, sa Bo Kasper-profilen från scenen.

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons