Bluffen i Talang avslöjad – detaljen visar sanningen

BIANCA INGROSSO, TALANG 2022

Årets säsong av Talang är i full gång. Men under flera fredagar har många tittare blivit förvirrade över att juryn helt plötsligt har andra kläder på sig. Nu avslöjas TV4:s bluff.
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Uttagningen till semifinalerna och finalen i Talang 2022 är klara och nu väntar två semifinaler för att utse fyra till finalister som ska tävla i den stora finalen!

I vanlig ordning har vi fått se alla möjliga talanger, allt ifrån trolleri till motor-cross hopp på höga höjder till skönsjungande barn och imponerande dansgrupper.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exklusivt
Därför hoppar Mästerkock-deltagaren av programmet – TV4:s ord

Här är juryns golden buzzers – tittarnas upptäckt hos juryn

Hittills är redan fyra talanger klara för final och det är ju tack vare att de fått juryns golden buzzers. Sarah Dawn Finer, 40, gav sin golden buzzer till 11-årige Aron Eriksson-Aras som sjöng helt otroligt fint. Edward af Sillén, 39, gav sin golden buzzer till 29-åriga Stefan Lindström som spelade ett egenkomponerat stycke på fiol och rörde alla i rummet till tårar.

David Batra, 49, gav sin golden buzzer till dansgruppen Indisk fika som dansade briljant. Sist men inte minst så gav Bianca Ingrosso, 27, sin golden buzzer till 32-årige förskoleläraren Tomas Kaya som sjöng fantastiskt.

Men under uttagningarna har tittarna blivit minst sagt förvirrade. Juryn har nämligen haft på sig olika kläder under talangernas uppträdanden. För TV4-tittarna ser det ut att vara ett och samma program men den uppmärksamma tittaren har nog lagt märke till detta.

TALANG 2022

Här är juryn i avsnitt nummer 7.

FOTO: TV4

Sanningen bakom TV4:s bluff i Talang 2022

Exempelvis så kan det se ut som så att Bianca har i ena uppträdandet på sig en orange klänning, men i nästa nummer i samma avsnitt har hon plötsligt på sig en rosa tröja och så vidare.

Detta är något som flera tittare märkt och på TV4:s facebook är det nu många som undrar över detta.

”Hej och tack för ett underhållande program. Jag har en fråga som vi har diskuterat här i TV-soffan: Byter juryn kläder i reklampauserna eller är programmet inspelat på flera dagar?”, skriver en tittare.

”Mer fascinerande är att vi är i vecka 5... Att juryn har samma kläder som de hade i vecka 1. Som här... Fattigt nu?”, frågar sig en annan.

Sanningen är att TV4 har under säsongen visat sina program på fredagarna, men dessa är inte direktsända, utan dessa program spelades in i höstas. När de nu har visat programmen har de med andra ord kunnat klippa ett avsnitt hur som helst och hoppa mellan inspelningsdagarna i själva avsnittet.

TV4 blandar alltså materialet från de olika inspelningsdagarna, från i höstas, detta beror antagligen på att man vill få en bättre mix av talanger.

TALANG 2022

Avsnitt nummer 1.

FOTO: TV4

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!