LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bluffen i Robinson avslöjad – är inte alls Anders Lundins hus!

14 maj, 2024 
I kvällens avsnitt av Robinson bjuder Anders Lundin in till middag.
Men nu visar det sig att allt var en bluff.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

I kvällens avsnitt av Robinson blir det mycket händelserikt. Alexander Strandberg, 45, som vunnit gårdagens pristävling skulle få gå hem till Anders Lundin, 65, och äta en utsökt middag.

Men han valde istället att följa hjärtat och ge bort sin middagsplats.

– Och sen är det ju såhär att jag kommer ju från Gränslandet. Jag säger inte att det är mycket mat där, men jag har ätit ganska mycket de här två sista dagarna liksom. Så jag kommer även ge bort den andra platsen, sa Alex i programmet.

Annons

Bluffen avslöjad – huset är inte Anders Lundins bostad

Givet att Alex gav bort sin plats blev det istället Olivia Lindegren, 26, Maureen Asic, 39, och Alma Skoog, 25, som fick "komma hem till Anders" på middag.

Men det enda problemet är bara att det inte var Anders hem som middagen utspelades i. Nu avslöjar Anders hur det egentligen ligger till.

– Nej det var inte mitt hus, nej, säger han till Hänt.

ROBINSON HUS
FOTO: TV4

Anders Lundin om spektakulära middagen

Dagen innan berättade Anders om priset och många tolkade nog det hela som att middagen skulle gå av stapeln hemma hos honom.

Annons

– Idag är det en pristävling och priset är något som vi lyhört lyssnat efter vad ni önskar mest och jag tror att jag kan erbjuda en meny som ni kommer att tycka om. Och, här är jag lite osäker men jag tror att det är trevligt sällskap kanske, sa Anders och pekar på sig själv, sa han i programmet och fortsatte:

– Men jag tänker inte sitta där och småbabbla med er till klockan tre på natten, det fattar ni väl. När jag är med ska det vara trevligt, det lovar jag!

ANDERS LUNDIN
FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons