Bluffen i Alla mot alla – Messiah Hallberg avslöjar

Alla mot alla

Alla mot alla är ett omtyckt program där olika kändisar tävlar i en frågesport.
Men är verkligen allt som det ser ut på tv? Nu avslöjar Messiah Hallberg sanningen bakom kulisserna.
Trailer- Alla Mot Alla Säsong 7 - Dags För Grupp 2
0:30

Efter reklamen: Trailer- Alla Mot Alla Säsong 7 - Dags För Grupp 2

(0:30)

Slå på ljud

Alla mot alla med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i spetsen hade premiär under våren 2019. Programmet blev snabbt populärt och har blivit ett av de mest hyllade programmen på Kanal 5 och discovery+.

Nytt för i år är att finalen kommer att hållas och sändas från Avicii arena.

– Vi visste att vi hade något speciellt när vi påbörjade inspelningarna av säsong ett av ”Alla mot alla”. Men jag tror varken jag eller Filip tänkte att det skulle generera i åtta säsonger än mindre att vi skulle hålla en final i Avicii Arena. Det kommer bli en jäkla fest med Sveriges bästa artister och komiker, har Fredrik sagt i ett pressmeddelande.

Deltagarna i säsong 8 av Alla mot alla

Under måndagen den 29:e augusti kommer programmet tillbaka till tv-rutan med en ny spännande säsong.

Bland deltagarna ser vi denna gång Hanna Hellquist och Jonatan Unge,Bea Uusma och Magnus Betnér, Kalle Lind och Ina Lundström, Clara Henry och Tony Irving, Messiah Hallberg och Kajsa Grytt, Amanda Ooms och Niklas Källner, Amie Bramme Sey och Markus Krunegård samt Anders Öfvergård och Sanna Lundell.

Messiah Hallbergs avslöjande om Alla mot Alla

När Hänt pratar med Messiah Hallberg berättar han lite om vad som egentligen sker bakom kulisserna – som tittarna alltså inte får se.

Han förklarar att programmet är mer klippt än vad man som tittare kanske kan tro, då de bland annat får längre betänketid efter en fråga än vad det framställs. Till Hänt förklarar han:

– Ja det är väl att de är mer generösa med betänketiden i realtid. I programmet så ser man så himla rapp ut ibland. Men i själva verket så är det ganska långa resoneringar tills vi kommer fram till ett svar, säger Messiah.

Messiah Hallberg i Alla mot alla.

FOTO: DISCOVERY + / KANAL 5

FRÅN FÖRSTASIDAN