LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blondinbellas panikattack efter förlossningen: "Jag fixar inte mer – vi måste hem fort"

22 apr, 2015 
AvAnna Shimoda
Blondinbellas första promenad med dottern Sally blev inte alls som hon hade tänkt sig. "Jag fick en gråtattack."
Annons

För fyra dagar sedan blev Blondinbella, eller Isabella Löwengrip som hon egentligen heter, 24, och maken Odd Spångberg, 27, föräldrar till lilla Sally. Igår tog de en första promenad med dottern i Stockholms innerstad. Men det gick knappast som de hade tänkt sig. Åtminstone inte om man frågar Blondinbella som skrev om dramat på bloggen:

“Jag var inte alls sådär cool som jag trodde att jag skulle vara idag. Första promenaden med Sally var lika svettig som med Gillis. Sally sov konstant i två timmar i vagnen men ändå kunde jag inte slappna av och hetsade i mig lunchen på två minuter. Sedan ville Odd förbi Ica och Systemet för att köpa champagne och fira men då fick jag en gråt-attack och sa ”Odd jag fixar inte mer idag, vi måste hem fort!”. Varpå Odd svarar att ‘okej men varför känner du så, hon ligger ju och sover och har det toppen?’. Det var ju alldeles sant. Men ändå kom jag hem helt toksvettig och med adrenalinet på högsta hugg, som om jag hade sprungit med Sally längs savannen med hungriga lejon som ville äta upp oss.”

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Hon fick också panik över det faktum att de bor inne i stan.

“Vi måste ut till ett stort hus, gräs under fötterna och lugn och ro. Antingen är det mitt nyförlösta jag som pratar eller så jag jag tagit mitt förnuft tillfånga och inser att en två barnsfamilj mår bättre med naturen som granne. Jag kände bara hur Sally andades in avgaserna från Sankt Eriksgatan och då fick jag nog.”

Lilla Sally. Foto: Blondinbellas blogg
Lilla Sally. Foto: Blondinbellas blogg

Men det var av allt att döma förlossningshormoner som spökade. Imorse var hon betydligt mer lugn och det verkar definitivt inte var en flytt på gång.

“Jag vaknade upp utan oro idag och jag känner att känslorna är lite mer stabila.”

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons