TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Blondinbella fick inte med Odd på premiär: "Han får prestationsångest av sex på film"

02 mar, 2015 
Lotta Hofström
Isabella Löwengrip, eller "Blondinbella", väntar barn ihop med maken Odd Spångberg. Men trots att de själva uppenbarligen har erfarenhet i ämnet vägrade han följa med på premiären av "Fifty shades of Grey" med motiveringen att "han får prestationsångest" av sex på film.
Annons

I vår kommer storken för andra gången till superbloggerskan Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 24, och maken Odd Spångberg, 26.

– Det blir en tjej! Hon kommer i april. Hon ska döpas till något på s, säger Blondinbella till Hänt på biopremiären av den omtalade kärleksfilmen “Fifty Shades of Grey”.

– Jag mår så bra men jag kan knappt prata. Jag har en stämbandsinfektion men babyn mår bra.

Filmen ser hon tillsammans med ett par kompisar och sitt företag. Maken Odd ville inte komma med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han ville inte komma med för han vill inte se sex på film. Han får prestationsångest. Killen i filmen är ju dessutom miljardär!

Odd och Blondinbella har sedan tidigare sonen Gillis. Foto: IBL
Odd och Blondinbella har sedan tidigare sonen Gillis. Foto: IBL

Men att gå på bio tillsammans med Odd hade hon gärna gjort.

– Det skulle vara skönt med egentid. Vi måste bli bättre på att gå ut och äta och sådär. När man är småbarnsförälder är det inte mycket som krävs, säger hon.

Annons

Det kommer bara vara 17 månader mellan sonen Gillis och nya bebisen. Med två blöjbarn hemma i lägenheten på Kungsholmen i Stockholm väntas dock parets egentid bara minska. Sedan Isabella var 14 år har många följt hennes livsresa på bloggen “Blondinbella”. Gränsen mellan livet och bloggandet har flutit ihop.

– Om vattnet skulle gå så hade min första handling varit ett ta en bild, skickat till Odd och sedan direkt till bloggen och säga: Nu är vi igång! Bloggskadad, jag vet, men det är så många som är med mig i det här.

Andra läser också:

Annons