TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella avslöjad på lyxresa med ny hemlig man

07 aug, 2017 
AvAnna Shimoda
Isabella Löwengrip var nyligen på semester i Frankrike. Då var hon hemlig med resesällskapet, något som Hänt nu kan avslöja efter att de båda fångats på bild tillsammans.
Annons

Det var i maj som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, gick ut i bloggen och bekräftade det många redan anat. Hon och Odd Spångberg, 29, som hon har barnen Gillis, 3, och Sally, 2, tillsammans med hade beslutat sig för att gå skilda vägar.

“Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skrev hon på bloggen.

Kort därefter flyttade Odd ut ur den gula villan på Lidingö och till en början tycktes de vara goda vänner, men allt eftersom tiden gått har Isabella gjort en rad uttalanden som vittnar om att så kanske inte är fallet. Bland annat har hon berättat om hur lycklig hon är som numera lever ensam. Så pass att hon slutat med sin medicin.

“På tal om måendet har jag slutat med min PMS-medicin Premalex efter skilsmässan, jag känner mig lyckligare överlag så jag behöver dom inte”, skrev hon i början av juli.

Annons

Om den nyfunna lyckan enbart beror på skilsmässan är tveksamt. Kanske beror det även på att Isabella är förälskad igen? Härom veckan var hon nämligen på semester i Frankrike, men vägrade skriva vem resesällskapet var. Men nu kan Hänt visa exklusiva bilder från resan tagna i en lounge på Nice flygplats. Där kan man se Isabella och en ung man dricka ett glas vin strax innan avgång. Samma man Isabella – enligt Hänts källa – haft sällskap med under resan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Isabella tillsammans med den okände mannen på flygplatsen.

– De såg absolut ut att vara ett par, berättar ett ögonvittne.

Under resan bodde de bland annat på Hôtel de Paris Saint-Tropez och där sågs de komma ut från samma hotellrum. De ska även ha tillbringat en kväll på populära nattklubben Les Caves du Roy där de, tillsammans med några vänner dansade vid ett drinkbord.

– Isabella såg väldigt glad ut och verkade trivas, avslutar ögonvittnet.

Hänt har sökt Isabella för en kommentar.

Foto: IBL, Privat

Annons