LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bloggerskan Dessie drabbades av panikattack: "Som om jag skulle spy och svimma på samma gång"

17 jun, 2015 
Hänt
I ett öppenhjärtigt inlägg på sin blogg berättar Desirée "Dessie" Nilsson nu om den hemska panikattacken som hon råkade ut för efter en semesterresa i Turkiet.
Annons

Bloggerskan Desirée “Dessie” Nilsson, 20, har precis kommit hem från en semesterresa i Turkiet som hon spenderade tillsammans med sin familj och sonen Theo.

dessie-nilsson
Desirée “Dessie” Nilsson. Foto: Robert Eklund//Stella Pictures

Men tyvärr kände sig bloggerskan inte alls så utvilad som man gärna vill göra efter en semester. Nu avslöjar hon nämligen på sin blogg att hon drabbades av en panikattack efter hemkomsten:

Sedan jag kom hem så har jag känt mig stressad. Det har varit en mix av stress från jobb och för lite sömn. Natten när vi kom blev det inte mycket sömn alls så jag har legat efter med det. Som vanligt när man är utomlands också och kommer hem så finns det dubbelt så mycket jobb att göra när man kommer hem“, skriver Dessie i inlägget och fortsätter:

Så igår hann jag varken med lunch eller middag och mitt sista möte var runt 18.00 och då hade jag varit uppe och flängt sen 08.00. En kombination av det och saknad efter Theo (får ångest när jag är borta så länge från T) det gjorde iallafall att jag blev helt yr, det kändes verkligen som om jag skulle spy och svimma på samma gång. Mitt hjärta gick också i 180, jag kunde inte sitta still en enda sekund fast det var allt jag egentligen behövde. 

Annons

Så på mitt sista möte med en samarbetspartner jag har så såg h*n att jag mådde så dåligt, så vi började mötet med att försöka koppla av, jag fick lite gott för att få upp blodsockret och sedan kunde vi fortsätta. Efter ungefär halva mötet så höll jag på börja gråta för att jag mådde så dåligt, så då åkte jag direkt hem. När jag väl var hemma hade jag så svårt att koppla av också och allt blev jättejobbigt.

Nu ber hon sina läsare om tips och råd för hur man kopplar av.

Vi hoppas att du mår bättre snart, Dessie!

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons