TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Blodpaniken i "Fångarna på fortet": "Det var vidrigt"

27 jan, 2016 
AvLinda-Marie Nilsson
”Sveriges mästerkock”-vinnaren Catarina Hurtig fullständigt skrek ut sin skräck, när hon letade efter en nyckel i glaskärl fyllda av djur – och blod.
Annons

Det fullkomligt stänker blod kring Catarina König, 41, när hon i kvällens “Fångarna på fortet” ska ge sig in i en cell. I tv-programmet tvingas ”Sveriges mästerkock”-vinnaren att leta efter en nyckel i flera glaskärl som är fyllda av levande djur – och av blod.

Och det är inte lätt för tv-kocken att hålla tillbaka sina känslor i cellen. Catarina König får snabbt panik och skriker rakt ut varje gång hon kommer i kontakt med blodet.

– Det där var så vidrigt, det var typ det enda jag inte ville göra. Känslan när man vet att det är riktiga djur och äckligt blod, säger hon i tv-programmet.

Efteråt skakar tv-profilen och försöker tvätta bort blodet från sin hud med darrande händer.

– Usch det var så äckligt. Men jag är glad att jag gjorde det, säger hon om cellen.

Catarina Hurtig i "Fångarna på fortet". Foto: TV4
Catarina Hurtig i “Fångarna på fortet”. Foto: TV4

Enligt TV4 är det dock inte alls blod som Catarina König får på sig inne i cellen. Men exakt vad det är för röd vätska det rör sig om är mer oklart.

– Det som Catarina, i den stressade situationen, uppfattat som blod är självklart inte det utan något som liknar blod, säger Amanda Hjärtmyr, presskontakt för ”Fångarna på fortet” på TV4.

”Fångarna på fortet” sänds 20.00 i kväll, fredag, i TV4.

Blodet på "Fortet". Foto: TV4
Blodet på “Fortet”. Foto: TV4

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons